ANDA SEDANG MEMBACA

45

Arsenal 3-1 Chelsea

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, Disember 28, 2010 , ,
"Kalah macam ni normal. Aku dulu biasa kena."

***

Sementara itu,

"Mereka berdua ternyata power, Ancelotti"

"Emmm..."

***

Sementara itu lagi,

"Abang harap kau pula menang esok..."

"Emmm..."

45 Ulasan:

diazhavanaz berkata...

Steady la Pipi, lu mmg klasemen! Mmg anak kuala lepeh yang macho!

xluwiex berkata...

yeahh ceria pagi gua hari ni...

MuKaHaNTu berkata...

Christmas present from Emirates.

Chelsea dilaporkan tidak mengambil kisah dengan kekalahan dengan kelab tadika Ashburton Grove. Ini kerana Ancelotti yakin mampu menjulang Piala Europa. Apa ada hal...kan?

adijaya berkata...

demn.. drogba confirm kena laser. biasanya kalau lawan arsenal, at any stadium, dubuk liar malaria akan score at least sebijik. tapi apa dah jadi tadi?

Ozzz300 berkata...

entry menganjing yg simple tp menusuk. haha senyum je tido jp g

Ichigo Miro berkata...

gua happy =)

agi idup agi menggunners

Encik Akmal berkata...

ye udech.. emangnya gue terliat ada pancaran laser pada wajah kiper Chelski, Petr Cech. Nyata sekali Arsenal turut main curang!!

cendoi berkata...

kah kah kah! steady la bro pipi..up la satu entri lagi..kasi lebih umpphhh..lepas ni x jumpa chelsex dah..

Ozzz300 berkata...

baru perasan tag arsenal power, chelsea sayur, pipistuta. LOL awesome!

nonespecial berkata...

haramkan pengunaan laser di Emitares.. #ArsenalCheatLaser..

ape2 pon arsenal mmg deserve mng...byk sgt defense error td...

MuKaHaNTu berkata...

STAGES OF GRIEF

Denial
(Ahh..menang nasib)

Anger
(Celaka Clattenburg berat sebelah)

Bargaining
(Hmm...banyak sangat defend error td..Feirera memang lauk)

Depression
(ARRGGHHH...6 game dah kalah ni)

Acceptance
(Europa league pun Europa league la)

avid gunner berkata...

giliran kita menganjing!

adijaya berkata...

MuKaHaNTu, minta tambah satu lagi la ye.

Surrendered
(dah takde can nak klasemen dowh..)

mijae™ berkata...

gambar arggghhh! wenger tu dah leh tukar kot...


buat dubuk liar atau ancelossing lak hahaha..

LS berkata...

gua bukan Arsenal fans, but bila comes to chelsea, gua memang ada sikit allergic. kah kah kah!

well done Arsenal!

memang art!

PAP berkata...

gaya permainan arsenal ada sedikit seperti gaya permainan malaysia.

art dan klasemen.

satu tumbukan padu ke udara!

Zinedine Zaiddin berkata...

"Kalah macam ni, aku dah biasa kena"

HAHAHAHAHAHA

Amir Hamzah berkata...

Gambar last skali memang tak boleh blah~~~

Ohujan Tasneem berkata...

hampas

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

"Abang harap kau pula menang esok..."

Aminnn...

Terrrbaikkk!

Sutera_suci berkata...

Walaupun abang Drogba kalah, saya senyum kumit-kumit nengok gambo last tu..adoii..pipi2

Cesc Luzeza berkata...

haha,,sempoi..3-1..
steady adik wenger menang sok kat indon pulak..yehaa

A w a N berkata...

"We Are Not Out Yet Like Liverpool" - John Terry.

Now are you in, Chelsea??

-Tema - "Jangan berlagak"..

YNWA

Nerzhul berkata...

grats arsenal

Joe Grizzly berkata...

Tu dia budak2 baru sunat mengajar abg2 kulop, yeeeeeeeeeeeeeeeehaw! Pagi yg ceria!

kucing berkata...

biarkan gambar yang berbicara

top_ace7 berkata...

KAH KAH KAH. Terbaik dari ladang Smallville. Soh Ancelotti beli Markus lah. Hahahahahaha.

Diego Amani berkata...

like!

Hannibal King berkata...

Me liky Liky!

'Ariff Ansaruddin berkata...

waduh, kok kuat amat sih arsene-gopal ini, aku kewalahan memikirkan taktik untuk Markus ama cech ni, gimana ya bisa menang untuk laga kandang besok ini? (tukas Riedl di akhbar Kompas)

mungkin aja ada suporter di piala AFF yang datang ke stadion Emirates yang bawa laser dan nembak Cech, jadinya dia kewalahan dalam laga dini hari tadi (komentar Ancelotti di koran Tempo)

kalau Arsenal aja bisa kalahkan Chelsea, gimana nggak mungkin kita bisa kalahkan Indonesia, walau bedanya kita menjalani laga tandang besok malam di Gelora Bung Karno (ulasan K. Rajagopal yang disinyalir The Jakarta Post)

payid23 berkata...

harap harimaulmalaya akan main macam arsenal. ok la tuh

Saiful Nizam berkata...

gambar ancelotti nak gunakan laser beam kepada arsenal.. curang ya kamu! hahaha

http://bit.ly/hTOjNR

pjoe berkata...

http://www.bharian.com.my/bharian/articles/AkhbarIndonesiacanangMalaysiagunadukun/Article/index_html

aku syak ni kerja ayah pin kot
hahaha

pjoe berkata...

http://bola.kompas.com/read/2010/12/27/20441182/Gawang.Ditaburi.Serbuk.Markus.dkk.Gatalgatal

hahahahahaha

Nik Saiful Anuar berkata...

kahkahkah, haram btol yg nih

MaT_k!daL96 berkata...

wakakaka , mampos ko la chelsea .. arsenal mntop bodo..

iKHwAn berkata...

pict last mcm gampang.. beza wane kulit jek.. kah kah kah.. dubuk liar kena flu musim salji kot..

bLaCx3n berkata...

mmg ade iras2...hahak..

Jojoe Ali berkata...

Abeh. Muktamad. Kompem memang fan Malaysia yg pakai laser kat MarkusIndon, pastu buat kat Cech pulak.

Yelah.. nak renew paspor pun gagal, apatah lagi nak ade duit nak pegi England.

Dushhh!!!~ Makan dalam...

xeroxing09 berkata...

padu cam teh tarik alima

thenocturnalzulkhairi berkata...

Team abang-abang tak boleh cakap besar dah..hahaha

keli berkata...

kakakaka.....singa da tua. Hormatla org tua budak2 ars ooiii.....

Abdul Munir Sanusi berkata...

Pergh, Chelsea kena lauk. Masak merah beb. kah kah kah.

ijan berkata...

terinzal tgk fabregas perform blk..

adek dah besar berkata...

dani mana dani?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...