ANDA SEDANG MEMBACA

34

Awas Malaysia! Indonesia Keluarkan Senjata Mesum

Lucius Maximus Selasa, Disember 28, 2010 , , ,


Seperti mana ratusan tahun dulu bila Hang Tuah ke Majapahit dan hampir digoda oleh gundik-gundik Majapahit, begitulah juga apa yang akan berlaku esok. Laksamana Hang Rajagopal dan pendekar Hang Safee Sali kini berisiko lemas dalam pelukan cewek Indonesia.

Dari sumber Sokerleaks, Sokernet telah mendapat khabar bahawa Rahma Azhari bercadang untuk menggoda Hang Rajagopal dan Hang Safee Sali. Cis, dasar tempe Jawa!



Rahma Azhari: Rajagombal You Are Next!

REPUBLIKA.CO.ID, JAKARTA--Pesohor seksi Rahma Azhari sempat jadi bahan pembicaraan ketika ia berpose dengan pelatih Filipina Simon McMenemy, sepekan lalu. Bagaimana dengan pelatih Malaysia, K Rajagobal? Apakah Rahma mau berpose bersama dengannya?

Secara bercanda, Rahma Azhari menulis di laman jaring sosialnya, Twitter, bahwa ia mau menggoda Rajagobal. "Rajagombal, your are next..!!!*ala bloodsport* wink wink," tulis Rahma di @RaAzhari, Ahad (26/12).

Kontan 'kicauan' Rahma ini menarik komentar ratusan tweeps yang dibalas dengan bercanda pula. Seperti seorang pengguna akun @isacindo yang mengatakan, "Lo juga harus semangat godanya."

Atau seorang berakun @anyeanye yang menulis, "Coba tolong ya mbak @RaAzhari godain si Rajagobal..mirip kan sm Simon McMenemy???" Dan seorang berakun @Ocelica yang mengatakan, "Kali ini saya dukung mba rahma ayoooo lancarkan serangan!!"

Ada lagi seorang pengguna akun @triesnantyo yang meminta tolong langsung ke Rahma dengan berkata, "Carane piye iki ben iso menang 4-0? Mbak @RaAzhari mgkn bs bantu?".

Selain menggoda Rajagobal, Rahma juga menggoda penyerang Malaysia yang menjebol gawang Markus Maualana, yaitu Mohd Safee Sali. Ia mengatakan, "Next target SAFEE DKK, timnas INA suruh konsen aja supaya menang!" katanya.

Rahma sempat menjadi sorotan ketika dua foto dirinya dengan Simon McMenemy beredar di dunia maya. Rahma menegaskan ia dan pelatih Filipina itu hanya teman. Diperkirakan, Rahma bertemu McMenemy usai pertandingan Indonesia-Filipina 19 Desember lalu. Media Filipina sampai menurunkan artikel terkait Rahma dan McMenemy ini. Si pelatih pun enggan berkomentar terkait foto-foto tersebut.

Bagaimana dengan pelatih Malaysia kali ini? Apakah Rahma benar-benar mau menggodanya?


Sementara itu seorang lagi cewek Indonesia tidak ketinggalan mahu berbakti kepada nusa dan bangsa.


Julia Perez Lawan Laser Pake BH

JULIA Perez mau membalas tindakan laser suporter Malaysia. Bukan pake laser, tapi Jupe mau pake BH. Nah lho.

Jupe rupanya geregetan dengan ulah suporter licik Malaysia yang menggunakan laser membuyarkan konsentrasi Markus Horison menjaga gawang.
Sejam setelah menyaksikan Tim Garuda dihajar 0-3 di stadion Bukti Jalil, Malaysia, Jupe langsung menumpahkan kekesalannya lewat akun twitter-nya @juliaperez.

“Biarin aja dicurang pake laser... Nanty pas tanding di INA. Jupe pake bh doang biar pada buta tuh mata liat gunung kembar gue,” tulis Jupe.

Dihubungi lewat telepon, kekasih Gaston Castano ini membenarkan tulisannya. Ia berjanji akan menonton langsung leg kedua final Piala AFF Timnas Indonesia lawan Malaysia dengan menggunakan bra khusus.

“Iya (pakai bra), biar pada buta semua pemain timnas Malaysia, nggak rela lihat timnas Malaysia mengalahkan Indonesia. Lihat saja nanti, Jupe nonton pakai BH doang biar pada buta matanya,” bebe Jupe seperti dilansir Rakyat Merdeka (Grup JPNN), Selasa (28/12).

Demi membela Merah Putih, Jupe tak takut aksinya diprotes banyak orang. Kalau perlu, Jupe mau membalas pake laser yang ditempelkan di BH-nya.

“Yang penting kan nggak kelihatan belahan (dada), pokoknya nanti aku mau pakai bra khusus, kalau perlu branya pakai laser biar pada buta semua pemain timnas Malaysia,” tutup bintang film Hantu Jamu Gendong tersebut.

Jupe yang punya sekolah sepak bola (SSB) ini serius menyikapi ulah suporter Malaysia. Ia menilai pasti ada pihak yang mengatur agar Tim Garuda kalah.

“Ini bukan bener-bener Timnas kita kalah pure. Ini sebuah kelicikan dan nggak sah, dan aku yakin banget yang main laser bukan suporter tapi orang yang udah spesial untuk trik-trik begini, dan udah dibayar,” terangnya.

Berharap kejadian tak terulang, ia menyarankan pengurus PSSI melaporkan hal ini ke badan sepakbola dunia. “PSSI harus komplain,” kata Jupe.


Dengan Rahma Azhari bersedia mahu menggoda Hang Rajagopal dan Hang Safee Sali, manakala Julia Perez pula bakal menonjolkan gunung kembar, Malaysia dan Haji Hasbullah Awang jelas berdepan laluan sukar di Gelora Bung Karno.

34 Ulasan:

PELAUNG PULAU berkata...

hahaha..buduh laa indon caprut nih.. die ingat safee sali semua tu bleh nampak agaknya diorang tu berbogel ke bagai... punye ramai orang kat stadium tu....

aku rasa bukan player malaysia yang tergoda nanti... fan indon yang tergoda agaknye...

p/s:norshahrul lagi la tak pedulik...baru kawin katanya, dari aku tengok indon caprut ni baik aku tengok bini aku..hahahaha

Putra berkata...

indon memang taraf pelacur je woii..hahahaha...

speedrider berkata...

offer kat aku, aku amik saja....

SFB berkata...

berkemungkinan hidung Hj Hasbullah akan berdarah dgn kerap jika kamera fokus pada Julia Perez tu...

wakkakakakak

Ozzz300 berkata...

apa ada hal..

Encik Akmal berkata...

"Bala.. Bala.. Ini semua bala ni.. Saya ada kursus esok ni!!"

Asyraf berkata...

Yesterday, Malaysian and Indonesian on Top Trending Topics..... what happen with you guys....

@ozawazone we was talking who gonna screw u first, malaysian or indonesian

Sidang Sokernet kecewa dengan @nazrivovinski kerana dalam diam mengikuti @ozawazone


AHHAHAHAHAHAAHA!

julu berkata...

biar kami student malaysia kat indon uruskan cewek2 nih..
keh2..
ni jek kelebihan duk blaja kat indon.. huahuahua

Jojoe Ali berkata...

Fap fap fap...

makanbola berkata...

crap giler sial sok kabo sok kabo kat indon....gua igt msia punyer paper je crap,tp indon lg holy crap mafaka

Faiz Tapit berkata...

ahhh... muke hodoh cm babi sembelit

talkIZcheap! berkata...

wow!! Ini sudah jadi MUST WATCH game!! Tahniah Harimau Malaya!! :P

FIRZA berkata...

patut laaa kene tsunami.....em em em

+d.O.Y.A.h+ berkata...

hahah. murah gila bhai! sanggup tuh. memang memalukan. yekkk

lish berkata...

sorry.tapi ape tuh BH?

ska berkata...

hahahahha... dasar supplier manusia2 murahan... moron tujuh keturunan..... freak..... barbaric.... tp kite rilek... bertenang... ni semua perang psycho ni... jgn ikut rentak org moron...........

(padahal gua pon agak terikut2... )

julu berkata...

BH.. breast holder... =bra

Jorge Pereira berkata...

"Haji Hasbullah Awang jelas berdepan laluan sukar di Gelora Bung Karno"


THIS

MENJ berkata...

Loser betul org Indon ni, sampai nak tayang body. Sorilah sikit!

-KingSyahmi- berkata...

apabila hilang punca...maka, juallah tubuh badannye...

novel indon yg aku pernah bace...x igt tajuk die....

anyways

*facepalm n geli geleman ak tgk jupe nih...hishh...lisa surihani gak pujaan hatiku...wakakakka

Wan Perlis berkata...

booooooooo
tak pernah d buat org

keli berkata...

Gua plak yg tergoda tgk cewek nih...ape gua nk wat nih....kikiki..
Indon mmg bodo dulu, kini dan selamanya....
Xpe kite ade Rosmah vogue serta Lisa Surihani our diva. Kakakaa..

nonespecial berkata...

tetap takleh celen elly tran ha...ceewah...!!

ah pompuan2 nanti dulu kasi julang cu dlu..abis match kelabbig slalu la..kahkahkah

OrangBiasa berkata...

bulsiiiiitt indon ..

dah la kuat dengki ... murahan pulak tu

REPUBLIK N9 berkata...

Bodoh+murahan+dengki khianat = indon

Patot la negara tak habis2 ngan bala. Muka cewek pon macam bontot ayam

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

Gua x stim stakat Minah Indon tuh...
Apatah lg player2 Malaysia..hahaha...


p/s: Hj Abd Rahman xnk jd pngulas ke Final nnti??
Best tuh...

JalakLenteng berkata...

Chelsea kena 3 bijik, Indon kena 3 bijik...

Chelsea = Indon

keli berkata...

@JalakLenteng
Kakakaka...gua nak super like komen lu....kakaka....mmg sama. Karma is suck..kakaka..

SYAZWANI SAJIRI WAN berkata...

patut la Indon xhabis2 ditimpa BALA~

Bert berkata...

garudamu dipunggungku

-KingSyahmi- berkata...

tau tak nape indon nih bising gle? sbb mereka seperti logo mereka, hanyalah burung murai.....

burung ape?
burung murai..


LOL


aku guna point ni utk counter makhluk indon

ijan berkata...

“Ini bukan bener-bener Timnas kita kalah pure. Ini sebuah kelicikan dan nggak sah, dan aku yakin banget yang main laser bukan suporter tapi orang yang udah spesial untuk trik-trik begini, dan udah dibayar,”

die xtau ke yg men laser 2 membe karim??haha

@JalakLenteng
LMAO!!!

kareem berkata...

Kahkahkah ijan..Lu jgn, nnti lucy bengang sama gua.Die mane suke bdak2 main laser nih.Kehkehkeh. Tp laser kat bung karno itu hari gua xtau plak sape main...Pak suharto kot..kehkehkeh

nasri berkata...

Jgn Player Malaysia singgah Alexis sudah. Sana Luna Maya baru 800 Ribu hahahah. Kalau Uzbek 1,5 barangkali hahah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...