ANDA SEDANG MEMBACA

33

LINE-UP TEAM PERAK MUSIM 2011

Nazri Selasa, Januari 04, 2011 , , ,
wallpaper dari Yob4ever forum


1 GK Khairul Amri Salehuddin *
2 DF Mohd Khairi Zainuddin
3 MF Mohd Sharul Hafiz Mohd Syafie *
4 MF Shahrulnizam Mustapha
5 DF Mohd Arif Ismail
6 DF Mohd Syazwan Mohd Roslan
7 GK Mohd Nasril Mat Nourdin
8 MF Muhammad Shafiq Jamal
9 MF Harizul Izwan Abdul Rani
10 MF Mohd Nazri Mohd Kamal
11 DF Chan Wing Hoong
12 MF Khairul Izzat Jamaluddin
13 FW Akmal Rizal Ahmad Rakhli
14 MF Mohamad Nasir Basharudin *
15 DF Azmeer Yusof *
16 MF Mohamad Khalis Ibrahim *
17 DF K.Nanthakumar
18 FW Muhammad Nurridzuan Abu Hassan *
19 DF Mohd Syahman Zainuddin
20 MF Isma Alif Mohd Salim
21 DF Mohd Noor Hazrul Mohd Mustafa
22 DF Mohammad Hisyamuddin Mohamed Shaari
23 FW Razali Umar Kandasamy
24 GK Kamarul Effandy Abdul Rahim
25 DF Nurul Nasriq Kamarudin *
No. Posisi Pemain
26 DF Mohamad Fazrul Hazli Mohd Kadri *
27 MF Wan Hossein Wan Abd Ghani
28 DF Mohd Zulhariz Mohd Noor *
29 GK F. Mohan Raj *
30 DF M. Tamilselvam *
31 DF N. Kartigesu *
32 MF P. Moganadass *
33 MF Shahrul Mohd Saad *
34 DF Nur Ezrul Firdaus Zakariah *
35 MF Muhamad Tajuddin Firdaus *
36 FW Muhammad Hafizuddin Harun *
37 MF Abdul Hafis Amran *
38 DF Muhamad Izaire Mohd Radzi *
39 MF Hazril Here *
41 MF Lee Hoon Loon *
43 DF D. Sasi Kumar *
44 MF R. Nandkopal *
45 FW Muhammad Naim Hashim *
46 GK Muhamad Hazim Isa *
47 GK Phoo Kai Lun *
48 DF Meor Nasrullah Meor Ali *
49 DF Khairul Azlan Mohamed *

*pemain Piala Presiden

Senarai di ambil dari wikipedia dengan crosscheck dari forum Yob4ever serta chat fb dengan kawan-kawan. Kalau ada source lain yang lebih reliable boleh kemukakan.

Nak harap laman web rasmi Seladang dot Net? belum update, senarai masih tahun 2010. Entah apa yang deme kerojekan entah le weh.

Kalau ada silap fakta mohon kemuka dalam komen.

Kat sini nak rebel jugak tak tahu la yob. Entri senarai pemain je pun.

33 Ulasan:

k_Own berkata...

style lah perak ! go go. haha

physawleepart berkata...

blog sokerleaks tu adek beradik lu orang gak ke? hehe:D

cecx berkata...

3rd
sokernet always the best...

manggosteen berkata...

razali umar kandasamy..
harap2 kembali menyerlah..

Abdul Munir Sanusi berkata...

kejor yob kejor. tahun ni terus ke la liga kalau menang malaysia premier league

yui berkata...

razali umar ni baek budaknya!
time sekolah dulu mmg dia ni dah terserlah bakat menendang bolanya

makanbola berkata...

apesal ada tag juliana evans cute???

uncle fly berkata...

kejor yob kejorrrrrrrr !

salamat_sabtu berkata...

Awok harap benor yop dpt mngejor...

dikwahab berkata...

Zambery mahu nama gelaran 'Seladang' ditukar kepada nama lain kerana Seladang hanya berhabitat di Hulu Perak

RyuJi berkata...

hoben jang hoben!!

j or ji berkata...

Jang ingat Yob tambah lagi la senarai pemain tu..letak la dalam 200 orang Yob..baru nampak macam 3 line..

ater?

oni berkata...

harap2 tuah encik nazri dalam bidang felem akan melimpah ke team perak. awok dgr cikgu jan setakat ni bulih tahan.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Pet Shop Boys berkata...

Senarai tu tak bagus...takde pun nama Azizul Abu Haniffa!!

Ejoi berkata...

Adakah masalah disiplin yang membelenggu El Tornado a.k.a Razali Umar Kandasamy akan mengganggu prestasinya musim baru nanti?

Mungkin Arsene Wanger dapat membantu dalam kes ini.

zX berkata...

apsal tak list sekali team bawah 12, bawah 15 & bawah 18 ?

baru meriah yob haha

ska berkata...

juliana evans x main Perak dah ke?

Hazard berkata...

Hujan emas di negeri orang.. negeri aku senyap sunyi je pun. Harimau Bintang katenye.. huhuu...

Pet Shop Boys berkata...

"Saya bagi tiga setengah bintang untuk filem ini, dan setengah bintang untuk awek cun yang interview saya ni"

kareem berkata...

ate, akmal rizal rakhli pun dah jadi yob?

mooie berkata...

kita bakor je. kita bakor..haha

r.e.n.j.u.n.a berkata...

++ Jangan lupa tanam ancak dekat stadium perak jugak..

sChuMee berkata...

ni skali ngan num jersi ke?
sbb tgk keeper paka num 7....

SyDen berkata...

Nanthakumar masih main lagi? Retire je la woi!

speedrider berkata...

Nazri dan Nazari Ibrahim yang jadi 2nd guitarist berpartner dengan Rosli Mohalim dalam Hantu Kak Limah Pergi Disko ni orang yang sama ka?

Sorry beb, nama Nazri lebih menarik minat gua dari senarai list player.

Hehehehehe

NjC berkata...

olunbumi adigun??scott olerenshaw??xmaw tarok skali??

jumari jipan berkata...

Kiper no 24 K.E tuu dulu junior gua kat sekolah Anderson dulu..

keli berkata...

Yob yg x ter..kejor2. Kikiki....
Kalo Seladang dot net x update cobe cri kt Seladang 1Malaysia dot Datuk Zambry dot kotey dot net....kakaka..
X rebel kan.....rebel scum...kakaka

nonespecial berkata...

harapan baru...kejor yob kejor... ipoh mali talak sombong!!

ザ-sylver-shooter berkata...

kamon yob kamon

ajenye yer

fikiranlicin berkata...

lagi sedak kalau ade name Laslo Repasi ye dok?

Wan Perlis berkata...

jaga elok2 cikgu jan
kami bagi pinjam ja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...