ANDA SEDANG MEMBACA

52

Sokkermik #5 - Lord of the Kop End - Return of King Kenny

Obefiend Weiland Sabtu, Januari 08, 2011 , ,


HYEAHHHHHHHH!!



52 Ulasan:

en kentang berkata...

finally.........

Muzil Zanial berkata...

hahha~

physawleepart berkata...

haih~

ijan berkata...

LOL
no more uncle woy..
sad liao

makanbola berkata...

alhamdulillahhhhhhhh


TAKBIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!


KAHKAHKAH

makanbola berkata...

obe,gua pinjam gambor ni bley?

Amir Hamzah berkata...

Abih la, pasni Liverpool ada infinite additional man, "the lost army of the undead oathbreakers" :-p

Abdul Sokernet berkata...

Habis tu? Tahun ni confirm menang EPL la?

Obefiend Weiland berkata...

@MAKAN

nak pinjam bole but link balik ke entry ini please. exact link

that is all i ask

makanbola berkata...

tadahal...gracias

keli berkata...

Tibe2 plak gua kesian dgn uncle roy...all the best uncle roy.

King kenny da lme x manage klab. Next game lwn MU. Jd gua trime je result lwn MU nnt dgn hati terbuke. Gua jgk da ade skrip utk alasan bile kalah....kakakakaka..

Tp gamba mmg art la.....bile citer ni nk kuar kt wayang

aranhellstorm berkata...

i likeee.....

obe gua pun nak pinjam juge.....

makanbola berkata...

keli..kau ni apesal nk kesian2?
mmg betul2 sandarkan pada kenangan la ko ni...fan liverpool ni sume nk sentimental...nk lawan setan kena la aggresifff dol

Obefiend Weiland berkata...

@aranhellstorm

boleh.. just dont forget untuk ke entry sokernet ini. nak bagi exposure!

jyeahhhhhhhhh

iniialahaku berkata...

gwa shre kat FB bro...leh kan??hahaha..

keli berkata...

Yelah yelah skrg gua aggresiff dol..
PERGI MAMPOS UNCLE ROY
DARI DULU LAGI PATOT KO X PAYAH JD MANAGER LIVERPOOL. PUKIMAK BODO UNCLE ROY!!! CAM BABI SIYAL ANJING LAHANAT LA KO NI JD MANAGER
Hoi makanbola da ckop aggresif ke blom!!!

talkIZcheap! berkata...

King Kenny ni lagi hensem dari Uncle Roy, kan? Kan, kan, Keli, kan??

p/s: at least Uncle Roy bleh bawak team ntah apa-apa cam Fulham masuk final Europa Lig, dowh... ha-HA!

only God can save Liverpool, just that maybe even Him know it will be pointless... :P

Aizuddin Hanis berkata...

huhuhu~~ mmg best

Berto berkata...

hodgson belah at the right time menjelang Piala FA lwn MU..but still aku rasa player liverpool sbenarnya punca prestasi yg teruk ni

keli berkata...

Rekod uncle roy mse kt Fulham pon terok gak....
Away game die cume menang skali je mse dekat Fulham mse last season sblm g liverpool dri info yg gua bru tau...Cume 1 jer....bullshit!!
Sape yg amik dier msk liverpool,mmg bodo. Gua syak Purslow.

p/s: Hoi Tiz Rafa lg jambu dowwhh...

Hazard berkata...

Aiseh.. apa ini..
berpantang maut seblum ajal kot..
alahai...

Kalau dah jeneral dia cenggini, patut laa anak2 buah melarat. Berjangkit skali ngan peminat2 nya haa..
Haih...

Tapi pelik pulak.. nape bebudak liv'fool pun cam turut menganjing Uncle Roy ni? Bukan sepatutnya YENUWA ke?

Haih.. Alone again, naturally..
Roy.. Roy..

"Kuuuuu.. jejak.. jalan yang beeeer.. liku..."

-apis- berkata...

doa peminat liverpool telah di tunaikan..
mungkin juga sbb pihak atasan liverpool terbaca artikel sokernet oleh 'dingin' pd kamis yg lepas..teori 12 pak cik roy kini tinggal kenangan..haha

agak2 apa reaksi pak alex ttg hal ni especially game mlm esok??

talkIZcheap! berkata...

ye betul! Rafa lagi jambu, huhuhu...

facht!!

en kentang berkata...

ya Allah selamatkanlah Liverpool dari syaitan yang dilaknat esok.. amin..

Askar MUFC berkata...

Aku lagi kesian dkt king kenny nih pasal first game dah lawan MUFC..huahuahuahua

Abdul Sokernet berkata...

I rasa keli ni ABDUL SOKERLEAKS, dia tulis pakai huruf besar, sebijik macam ABDUL.

Hazard berkata...

gua dah singgah dah pot diorang skali semalam.. haih.. pathetic siot...

dun wori ah sokernet. klasemen tempatnya hanya di sini.

yuu donaghue berkata...

still ada harapan nak mnang ker klab pertengahan nih?

talkIZcheap! berkata...

Hazard: abdul sokerleaks has nothing to do with sokerleaks, huhu...

dan orang2 yang klasemen memang tak perlu 'wori-wori' ni, macam Man Utd, macam sokernet... ape ade hal, kan?? huhu

Hazard berkata...

owh? haha mana gua tau.. dah nama sama..

orait - no wori wori.. yes glori glori!~

ijan berkata...

babi team gua seri plak

Mr. Schomey™ berkata...

relek la. sokerleaks sepupu sepapat je ngn sokernet.

abeih berkata...

cis, mati2 aku igt Dr Rozmey mari komen kat sokernet.


rupa-rupanya Mr. Schomey la plak..

sepupu sepapat jugak kot. hehe

Abdul Sokerleaks berkata...

butoh pak hang la obe

photoshop lemah. betul ke engkau lim kok wing

macam PUKI.. takde bakat

pegi mati la obe. Pastu emo SOKERLEAKS curik banner. fuck u

keli berkata...

Abd Sokernet gua bkn die la tgk ade 2 komen len2....lu tuduh2 gua je....gua lebih suci laaa..

cecx berkata...

Abd Sokerleaks cuba memburukkan nama blog Sokernet dan Sokerleaks...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ape motif si abdul ni ye?

gua syak dia nak diangkat menjadi legend la macam kardio, klasemen forever dan bungwahab..

MuJE berkata...

abdul sokerleaks, sikit lagi.. sikit lagi tu.. teruskan usaha anda. caiyok2!

Hazard berkata...

Haha tak yah je layan abdul freak tuh. biar je dia leaking sorang2. buat macam MU, kena nganjing pun buat tatau je. biar league table bercakap sendiri. apedehal.

(photoshop tak power, ko amek watpe. mengong)...

amirul berkata...

abdul sokerleaks

cakap kat orang pandai..hang pandai kaa photoshop macam obe..kalo pandai buat sendiri aje laaaaa..jangan cakap banyak..keh3

Abdul Sokerleaks berkata...

yang engkau nak jilat sangat konek obefiend tu apsal?

aku tau la dia gay.. engkau pun nak sama sesat gay laknatullah nirrajim wabihamdih macam dia ke?

memang banyak betul penjilat obebabi ni

hellghast berkata...

hebat! menang hanya 7 game dari 20++ game!!! uncle roy memang hebat dengan formula 12 dia tu hahaha!!!

hantuLongkang berkata...

masa roy ambik alih, aku neutral je.. aku tak kisah tunggu dia dapat naikkan balik liverpool, setahun or 2 tahun.. tapi lepas tu dia mula bagi komen2 bangang... dia kutuk fans yang buat kempen "standard corrupted", kutuk player sendiri kat media, tiba2 kutuk rafa yang dah pergi kelab lain, etc2...

oleh tu, aku salah soran yang sokong dia blah... sokong dia kena boo dia anfield.. bye roy, welcome kenny

jambz- berkata...

Mewakili seluruh team SokerLeaks, saya ingin memberitahu bahawa Abdul SokerLeaks @ Abdul SokerSoker @ #apalancauikutsukakauoranglah tiada kaitan sama sekali dengan pihak SokerLeaks. Beliau menyalak-nyalak di atas kapasitinya sendiri sebagai seorang anonymous yang takut dan kecut telur menggunakan identiti beliau sendiri. Jadi, saya menasihatkan anda semua supaya tidak melayan provokasi beliau. Melayan provokasi beliau seumpama melayan bapok-bapok yang baru selesai melakukan pembedahan jantina di Siam.

Sekian, wassalam.

Abdul Sokerleaks berkata...

tak baik bohong

aku comolot dengan I AM BLOGGER MOFASAD

lu tanya boss lu. dia bayar gua dengan 3 t shirt mofasad tu untuk buat onar dekat sini

lu tak tahu boss lu tu jahat

i follow mofasad!

bLaCx3n berkata...

go go liverpool..
hahak..

sinach zawawi berkata...

i think most of liverpool fans are realistic enough. yes, lfc wont win epl this season. but at least they can have some prides for the rest of the season. prides doesnt mean win all games. at least we play best game even lose to any teams.

Ejoi berkata...

"Habis tu? Tahun ni confirm menang EPL la?" - Abdul Sokernet

I have to agree with Abdul Sokernet on this.

They need to revamp the players/the whole team. Adding Kenny is just like changing the book cover. The story will always be the same.

Kenny is another Denethor, not Aragorn.

blitz berkata...

takpe.. tunggu je la akhir musim nanti.. fan liverpool akan mula kutuk kenny daglish pulak.. hahaha..

talkIZcheap! berkata...

@Blitz: facht!

dewajiwa berkata...

setuju Blitz. tradisi tu..tradisi.

Jarr berkata...

tradisi kotey.

mcm korang tak penah kutuk manager..oh lupa korang tgh unbeaten mana ade masa nak kutuk manager...

kah kah kah.Oh i miss Brian Clough.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...