ANDA SEDANG MEMBACA

61

Who The Fuck are Man United?

dingin Sabtu, Januari 08, 2011 ,




61 Ulasan:

iKHwAn berkata...

kah kah kah.. truja rasanya daku nk tgk entri pas game esok.. mengalahkan keterujaan melihat perlawanan itu sendiri.. betapa besarnya kesan sokernet terhadap umat manusia.. hehe

Hazard berkata...

Is this really THE Oasis or ASTRO Oasis? Cam babi, but nice. Haha.





Owh. FIRST!~

Hazard berkata...

Haha second rupanya. Dahlah kena hanjing dengan Dingin n Oasis, terhanjing diri sendiri pulak aku. Hahaha.

Ozzz300 berkata...

hahaha aku suka lagu ni, arghh xsabarnya nak tgk manu jatuh!! esok terpaksa sokong reds utk 1 malam. go en kenny

Aizuddin Hanis berkata...

hahah..mlas nk comment.

ijan berkata...

haha...bsk gua nk nganjing membe mu ngan liv gua yg brgabung mngutuk gua tme tgk gme arsnl td..
bsk korg betumbuk plak
hahahahha(gelak setan)

y.a.n.a berkata...

ehem...

it's sunday...n I'm back like i said.

can't wait for tomorrow..
harapnya MU mnglah...
main kt OT pulak.

liverpool je pun.

AiSy_NaDiAz berkata...

wahaha.. ksr2..
xsbr nk tggu game esok..
glory2~

Mr. Schomey™ berkata...

stop playing? tak tahan kena titik ngn man united ke sampai kena suruh berhenti main?

Wan Perlis berkata...

liv man utd jam brapa?
ajl pun ada gak.haha
middle finger for ajl

ijan berkata...

abdul cepat muncul...
yana da kembali...
lol

talkIZcheap! berkata...

who the fuck is Manchester United?
-the one who occupy the top of the table season in, season out!

"You can never play as good as us"
-because we played way, way better :P

tapi part fat rooney tu memang kelakar habis... :DD

word veri: namister... bangga lar Nami...

Abdul Sokerleaks berkata...

fuck off la sokernet

lawak tak matang. Sokerleaks lagi best

pundek! who the fuck is sokernet

who the fuck is obefiend
who the fuck is lucy
who the fuck is dingin

all asshole motherfucker blogger babi

cecx berkata...

sokong wan perlis,, hahahaha
thumb up oasis...

keli berkata...

start dahhh.....abis lar..

keli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
keli berkata...

Komen2 lps ni akn jd lebih rebels...so stop don't start.

fleuxirsme berkata...

eh..esok Man United lawan Liverpool ke??

damn!! mati2 ingat Man United lawan Blackpool..keciwa!! :(



GGMU!!

Redz da Tsar berkata...

Kah-kah.. Who the fuck is Man United:-

Answer:- WHo win EPL 11 times, (liverpool nil)

Who lead the league right now.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

who the fuck is man utd?

the one who kick you out from your fucking perch.. so? u must ask yourself about who are u to ask who we are..

Daus Van Dollah berkata...

sape abdul sokerleaks yang nak menyalak kt sokernet nie???

keli berkata...

A BIG BOO FOR MAN UNITED!

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

A BIG BOO FOR MAN UNITED!

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Kakaakaa....!!!

mikhaelahmad berkata...

err, last Liverpool menang any cup tahun bila?

MuJE berkata...

BOOOOOOOOOOOOOOOO MANU!!!

Mari kita beramai-ramai meraikan kejayaan Liverpool malam esok!

-KingSyahmi- berkata...

adehhh...lawak gle ble tgk video tuh...haha..

YNWA = You'll Never Win Anything...hahaha

even KFCM pun kate Lvpool standard ayam..adehh...saket perut gua gelak

-KingSyahmi- berkata...

there is a possibility that Owen will play...starting XI? not sure...

tp best kan kalau owen score?

Hazard berkata...

Sian.. patut la..
Mana de diorang kenal MU.. sebab kenangan masa silam tu terlalu mengaburi mata n minda.

Sandarkanlah lagi.. dan lagi.. dan lagi.. (gamba sume last years, sebab yang terkini terlalu pahit untuk digunakan. haha)

GLOOOOOOOOOORY GLORY. FUCK N WIN!!!~

yetzack berkata...

celaka,game clash dengan juara lagu...
kena berebut channel..gampit ah..

Hazard berkata...

Layan kat macha je bro.. settle masalah. Meriah pun meriah. Haha.

LS berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LS berkata...

@Abdul Sokerleaks
Lu jela best. Lu buat mcmni matang sangat? Scum.

*****

Man Utd is a KING! Glory!

nyzm berkata...

ramai betul anjing menyalak man utd kahkahkah

y.a.n.a berkata...

don't be one the dog...
menyalak sebelum waktunya,adalah sgt keji..
ngehngeh..

amboi keli kau bkn main boo2 lagi..
boom boom cak jela..

Roy berkata...

@Abdul Sokerleaks

aku dh baca blog sokerleak..xbest pon..lawak bodoh je

dewajiwa berkata...

hate-video yang dibuat oleh another faggot. no balls, no imagination. tak luak pun. Tevez tu main MU plak? eh..siapa Tevez? apapun kredit untuk Dingin yang ironinya heats up the pre-match.

GGMU.
hail King Cantona.

hellghast berkata...

@ abdul sokerleak...why so serious..got leak in ur pant? hahaha...

btw Go To *beep* with AJL or more precisely AF...hahaha!!!

sure kalau kedai mamak buka Juara lagu mesti kena baling dengan kerusi hahaha!!!!

hellghast berkata...

btw sokerleak dah mcm laman web budak2 bangang aku baca...tak menarik langsung...
kalau nak bersaing bukan dengan kutuk blog ni,tapi dengan buat lebih baik...

talkIZcheap! berkata...

korang semua, jgn terpengaruh dgn benda2 selain yang berkaitan dgn entri ni je... keep your comment towards the entry subject... jangan melencong-lencong, nanti ada orang marah plak...

hormatlah sikit yg up entri ni untuk orang hayati dan komen entri dia, jgn lar komen pasal blog lain kat sini, gi lar komen kat blog dia nu, huhu...

sebenarnya takde nak komen sangat tapi word veri kali ni memang mengancam... mana boleh lepas peluang...

*ciumm*

so suuuwwitt!!!

hellghast berkata...

dah komen dah opp bukan komen...tapi kasi bakar blog dia btw...
Hidup Oasis!!!!! WTF is Man Lu!!! hahaha!!!

gen berkata...

alah tu sume taktik abdul sokerleak ntok tarik org gi blog die jer-->cam haram........

btw memg xsabr tnggu sok bak kate cik yana
"menyalak sebelum waktunya,adalah sgt keji." tp keji lg abdl sokerleak kot...muahaha

hantuLongkang berkata...

haha.. 'lucky they've got A Glazer"... nice 1...

@abudul sokerleaks:
kalo ko salah sorang tuan punya sokerleaks, ni komen aku pasal blog ko(walaopon ko tak suruh komen)... blog lawak gersang, ko cari publisiti sini... GROW THE FUCK UP!!!..

ok, jom dangdut.. suffle pon ok.. miahaha

Azfar Ridhwan berkata...

dudes, abdul sokerleaks bukan dari blogspot sokerleaks, sampai admin sokerleaks pun bergaduh dgn dia.

Pastu abdul sokerleaks claim dia defend sokernet and mengutuk sokerleaks sebab meniru sokernet, tapi kat sokernet sini pun tak accept dia. haha

WAGS korang suh layan juara lagu, so kita ramai2 keluar layan man utd vs liverpool kat luar! kita tengok sape yang kalah dan ley menganjing selama seminggu. hehe

Azfar Ridhwan berkata...

prove abdul sokerleaks benci sokerleaks dan claim dia geng sokernet:

http://img842.imageshack.us/img842/2003/86478916.png

sekarang fuck sokernet plak. hadui. aku syak dia kurang kasih sayang la. ni kita patut mintak tolong yana :P

y.a.n.a berkata...

hahahaha...
keji sgt...

kalau kurang kasih syg g mintak kat badan kebajikan masyarakat...

eh, ckp psl entri ni boleh tak?
nnt kena mrh.
aku jgk yg kena ban nnt.

verdict for FA: MU-2 Liverpool 1
verdcit for AJL: Shahir or Black.

-apis- berkata...

"menyalak sebelum waktunya,adalah sgt keji" like2..

harap2 fan liverpool x ajar anak2 diorang dgn lagu ni wlpon hardcore anti MU..jejas pertumbuhan otak..silap2 besar nnt diorang wat kt mak pak mcm tu plak..hahaha

Abdul Sokerleaks berkata...

@Roy

Apa yang lawak bodohnya? Kau tengok entry dingin ni lagilah teruk.

Tengok clip tu, ada lagi CR? Apa ni?

Lainlah Sokerleaks, ada interview Khairul Fahmi. Barulah up to date.

Who the fuck is sokernet?
Long live sokerleaks!

Tengku Sidek berkata...

maki memaki, kutuk mengutuk perkara biasa lah dalam bola sepak..cuma jgn terlebih limit sudahla..Even I'm a Liverpool fan dan biasa kutuk2 team lain tp honestly aku terpaksa akui that man u is better team than Liverpol this term..but with kenny DAGLISH JUST CAME IN..i'm expecting a good match today!!! Liverpool to win..hehehe

keli berkata...

A Big Boo for Man United
Booooooooooooo!!!

Who the fuck are Man United?

So come on raise your hands and sing
Hip hip Hooraayyy....yeeyyyyy
YNWA!!!

Verdict FA: ManU ?-? Liverpool
Xyah ler wei nk verdict yana.
Who the fuck are Man United?
Kakakaka....

p/s: Komen gua ade berkaitan dgn entri dn gua x ngorat yana. Okehhh...

hellghast berkata...

Interview dibuat2 boleh nak terkucil aku baca,baca 1% artikel temumual tu aku dah closed tab hahaha!!!

dah2 jangan nganjing2 Man Lu nanti Man Lu menang...korang nak jadi mckm penyokong timnas ke? hahaha!!!

Point of View berkata...

okay dah tgk sokerleaks yang heboh diperkatakan. mmg serius agak kebodohan

y.a.n.a berkata...

biadab keli ni...

enough for now...kita smbg lps game nnt...

rule of thumb:keji mengeji amalan mulia.

jambz- berkata...

Mewakili seluruh team SokerLeaks, saya ingin memberitahu bahawa Abdul SokerLeaks @ Abdul SokerSoker @ #apalancauikutsukakauoranglah tiada kaitan sama sekali dengan pihak SokerLeaks. Beliau menyalak-nyalak di atas kapasitinya sendiri sebagai seorang anonymous yang takut dan kecut telur menggunakan identiti beliau sendiri. Jadi, saya menasihatkan anda semua supaya tidak melayan provokasi beliau. Melayan provokasi beliau seumpama melayan bapok-bapok yang baru selesai melakukan pembedahan jantina di Siam.

Sekian, wassalam.

bLaCx3n berkata...

go go Man U..
hahak..

go go abd sokerleaks..
YNWA.kahkahkah..

hellghast berkata...

@ yana keji mengeji bukan amalam mulia,tapi adalah kewajiban mengeji team2 lain yang tak boleh senggama bersama hahaha!!!

btw yana,member opis aku mintak ko add dia sebab dia tak berapa nak cam member lama dia huhu...

kepada sape2 yang hangin ingat aku nak ushar yana tu,hahaha korang emo gile babas...mana musim ushar awek Man Lu hahaha!!!

y.a.n.a berkata...

eh eh...
copp! kwn anda tu knl saya ke?
takkan jiran satu taman gak kot..

sorry geng lari topik jap..

talkIZcheap! berkata...

aku bukan apa, aku bukan ada sebarang kepentingan pun dalam sokerleaks...

but I guess we have to be fair, dan jangan cakap mengenai something unless kita sangat certain about it...

so, sebelum judging anyone blogs for whatever reason, hope korang bleh ambik iktibar dari komik ni...

http://abstrusegoose.com/25

ya, ya betul, takde kaitan langsung, tapi lebih kurang lar mesej dia...

apa? tak faham mesej apa yg cuba aku atau komik tu sampaikan? then tak dapek den nak nolong...

ok, ok, I won't bring this up on this blog anymore in the future... just carry on with our usual business here, iaitu...

nganjing Liverpool sampai puas...

mr dimaz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mr dimaz berkata...

perlu ke nk nganjing libepool,,
kelab bawah je pon,,saing2 wolves je..

abdul sokerleaks pegi mmpos la same lu pnye blog..
**nk jgk maki sokerleaks

talkIZcheap! berkata...

kelab bawah jer yang boleh dan inevitably senang dinganjing... tak nak nganjing pun, tetiap minggu asyik menyediakan modal untuk dianjingi... nak tak nak kena nganjing jugak... pasal... so easy, so attractive to be nganjing...keh keh...

btw,dimaz, sokerleaks bkn blog abdul sokerleaks... at least nak kutuk pun kena lar tahu sape punya author, ye dop?? huhu...

Roy berkata...

sokerleak ni pon baru lg,..aku rase lepas2 ni best la kot..aku baca blog sokerleak pon sbb ada pengulas yg bernama areleaf..blog dia mmg berpuaka..

dewajiwa berkata...

encore la..encore la lagu nie wei. kah kah kah. ke laut la dengan king apa ntah tu. same old loser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...