ANDA SEDANG MEMBACA

60

Braga 1-0 Liverpool

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, Mac 11, 2011 ,


Kenapa mesti kalah sama Braga? Jawab, jawab!


Bangang...




Pemandangan indah di Bukit Broga.

60 Ulasan:

zainulfirdaus berkata...

braga ada kaka. haha.

r.k berkata...

Sebab Braga view dia cantik . Angkasawan pun ambil gambar pre-wedding kat sana .
Eh , itu Broga .

Emoon Zulhilmi berkata...

aduhai..

standard braga betul

damaging berkata...

sebab arsenal kalah juga sama braga.

orang_es berkata...

sbb yenuwa bangang, main kt europa cup pn tercungap2, ada hati nk main kat champions league kahkahkahkah

Adli berkata...

Braga ni team champions league season ni x mcm liverpool, lyak men europa je, bangang nk mampus, x konsisten lgsung...
pape pun, pipi jgn lupe
arsenal pun prnah klah ngn braga ni
hi3

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/9217074.stm

Morfius berkata...

Syok main slide-slide nak turun bukit broga ni..
Liverpool pun layan slide turun nak keluar dari Europa Cup..

ROFL..

Alan Osório da Costa Silva - 1
Pepe Reina - 0

Morfius berkata...

Bila plak entry psl Man City nak kuar ni?

mangifera berkata...

kah kah kah. masih ada lagi Man U fans butthurt kat sini?

saya reds, saya ok.

yer yer...Liverpool main macam bangang pagi td. Kalau korang nak bahan, go on la. Memang this season musim membahan Liverpool pun (padahal every season pun Liverpool kena bahan). go on, have fun.

Hopefully improve second leg nanti. Liverpool memang sgt tak konsisten, fans dah terima dengan redha. Yang boleh dibuat cuma keep on improving and baiki consistency level when playing. chemistry between players masih not there, kena improve more since terlalu byk addition of players to the squad since last season.

YNWA.

Adli berkata...

Team yg "art" cam arsenal pun leh kalah 2-0 ngn Braga, ape tah lg liverpool...

YNWA!!!

Heysátan berkata...

lu dah silap ni pong, wa rase lu malu x bertempat nnt nih bila timbal balik di anfield, lu mcm la x biasa en, en, mcm la x knl liv en, en, en, xpe wa tau lu cume tersilap

Adli berkata...

sy the reds sy ok

idzwan_abdullah berkata...

1-0 je pun..
arsenal pun kene 2-0..cemane tu brader??

saya reds, saya okay!

wv: snessi - mcm name player yg score lawan arsenal lah..LOL!

Awang Joe berkata...

sbb jurulatih braga x klasemen mcm fergie MU...klu kalah muka x merah...x best nk nganjing...hehe...


p/s-celaka...mmg aku cari nahas nie babitkan org kuat MU...apa aku tulis nie...

LS berkata...

apa citer kalah dgn braga?

hellghast berkata...

dah agak dah tak menang,game mlm tadi pun agak bosan.

aku rasa Liverpool ni dia power kalau main kat UCL dengan lawan saingan hebat aje,tapi kalau main kat kejohanan yang lagi rendah levelnya,maka kebangangannya pun level tahap -32 darjah.

so aku yakin kalau Liverpool main kat liga super,entah bile liverpool boleh menang,kecuali dengan bantuan sultan bola.kalau tak silap2 relegate liga perdana....hahaha!!!

uncle fly berkata...

bangang bangang bangang

makanbola berkata...

Kahkahkah
Gua rasa plg bangang ialah pipi sbb arsenal pun klh ngan braga 2-0
1-0 ngan 2-0 mane plg bangang?kui3

Jarr berkata...

Inilah yg korang tunggu tunggu kan?
Liverpool main taik semalam..rilekla.

2nd leg nnt kite menang ok?Jgn jadi mcm Arsenal,pompang pompang 1st leg.2nd leg kena tapau..

mangifera berkata...

Wenger lost his mind?

Wenger samakan UEFA dengan pentadbir diktator
11/03/2011 3:18am

LONDON 11 Mac - Pengurus Arsenal, Arsene Wenger menyamakan UEFA dengan pentadbiran diktator dan berkata, badan induk bola sepak Eropah itu sepatutnya bersikap merendah diri selepas dia dituduh terlibat dalam salah laku ketika pasukannya tewas kepada Barcelona pada perlawanan Liga Juara-Juara.

Riderz berkata...

liver mmg camtu.. kuat bila lawan team kuat, lemah bila lwn team lemah..

tp apa ada hal..
liver ayamkan leader EPL kot!!!

pokdegrunge berkata...

doh uefa bodo sgt..
in arsene we trust

Pet Shop Boys berkata...

hahahaha...tu bukan Braga tu Bagero.


eh sape kata kita nak beat Braga? Aim kita season ni nak beat Chelsea dan Man U je....Mission accomplish!

aranhellstorm berkata...

hehehe...kalah 1st leg tak bermakna kalah juga 2nd leg,

menang first leg tak bermakna menang juga second leg.

tak begitu pipi? owh, itu game yang kat nou camp tu referee bias ye dok?

word: eurlouse = euro lost? wakaka, ini auto generate word pun mau nganjing liverpool jugak ke? ke admin sokernet sudah kasi alter? hahaha

encik azuwan berkata...

liverpool ske kalah dgn team tak ternama..kasi up sket..haha..

team2 otai die ske kalahkan.

ini misi sebab nk capai piala susah season ni.haha.

ijan berkata...

@psb.
misi liv mu dgn cesi je kan??
mse lwn arsenal nnt srh cptain awesome stevie g buat kje biase die tau :)

kakiberita berkata...

tu la. strategi liverpool ni mmg ade kelas. kalau time benitez dlu dia fokus chempion lik. tp time king dia fokus liga.

strategi mmg ada kelas liverpool.. satu lagi.. suarez lagi power dari rooney, torres mahupun drogba..

Kurast berkata...

ate..? ade keme kesah? kesah la...sebab? anak rusa nani lagi bangang...kenapa naka rusa nani bangang? sebab budak skolah tadika pon tadi yang anak rusa nani baru kembang ekor...

.MISS_SHASHA. berkata...

u go pipi! hahaha nice pic!

well,setakat mng ngan Man U time dorang xde defend terbaik dorang, jgn ckp banyak.

Pak Alex & Co. berkata...

kahkahkah..bangang..mcmane nak menang..aritu dah pancut abes kat MU..nex game dah lemah tenaga batin..cilake, lupe lak team cap ayam mmg cmni..kumpul tenaga dari awal season just target utk klhkan MU aritu je..tu pun dah cukup bagus la tu utk season ni..wahahaha..bodoh, bodoh, bodoh!

talkIZcheap! berkata...

Liverpool kan 'Giant Killer'...

dengan kelab sama taraf, diorang main la macam biasa balik..

main dengan team-team kuat, diorang up lah sikit performance, pasal ter'motivate' tengok player-player dan manager idola diorang datang main bersama (dan tengok bagi kes manager)diorang main...

Hazard Ali berkata...

Wah.. seawal 06:57 lagi dah ada yang tuduh fans MU butthurt ek? Padahal sebelum tu haram sepatah pun perkataan MU takde sape komen. Heran.. heran...

AKSARA : 'nonti' = notti ni...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Kalau Liverpool dikatakan bangang disebabkan kekalahan mereka kepada Braga, cuba fikir berapa besar punya bangang pasukan yang dikalahkan oleh Liverpool sebelum ini.

Fikir-fikirkanlah...

pakkordi berkata...

Tahukah anda yang Andy Carroll punya game mantap nak mampos? Aerial ball dia jarang miss dan kalau miss pun sebab kena siku kau-kau kat muka ( tapi tak nangis lah) dan kunjungan Braga ke England minggu depan siap bawa keranda?

Pet Shop Boys berkata...

Gila kau nak beat Arsenal? kalau Arsenal tak menang Liga salah sape nanti?

takkan nak bagi team tu menang Liga?

sape lagi yg boleh diharapkan menang Liga? Chelsea? jauh. Spurs? come on. Man City? tak boleh.....

Demi art football kami akan membiarkan Liverpool dikalahkan oleh Arsenal nanti.

Arsenal pula jgn lupa pengorbanan Liverpool nanti ok.

good luck Gunners!

orang_es berkata...

ynba, you'll never bangang alone kahkahkah

dewajiwa berkata...

hahaha sempoi tu Orang_es. hahahhehehehuhu. ops, cukup la taip gelak-gelak.

Liverpool mesti bangkit 2nd leg nanti. sure sebab Suarez mesti assist lagi dengan gaya paling cantiknya. YNWA The Kop. ganbatte nehhhhhhhh

-yzd- berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Berbo berkata...

beli player sampai nak dekat 60 juta, tapi kalah dengan braga. tahinya

Muhammad Syahzannizam berkata...

Y.N.W.A
You'll Never Win Anything

nu_Ox3r berkata...

dewajiwa:jgn bagi malu the kops.suarez mne leh men europa league la...

α.φ.a.k. berkata...

woi dewajiwa, bab kalah buleh handle lagi, tp bab kalah lu claim suarez buleh repeat kt anfield nanti kire bangang jugak tu.

dah sokong braga tu, jgn sabotaj Liverpool pulak woi, keh keh

YNWA, tapi bukan dgn dewajiwa.

Hazard Ali berkata...

HAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHA
tersilap satu langkah komen kat Sokernet, memang alangkah nerakanya...

YENUWA la sangat...

AKSARA : 'ingle' = HANJing le.

Firdaus Alim berkata...

Untuk pengetahuan semua..setahu saye lah Braga tengah leading league sane..maknenye Braga ni something lah lol

ijan berkata...

saba la,jap lg dewajiwa claim sarkastik keh3

jerong berkata...

libefool mmg cmni...pandai kejap pastu bangang balik...tp yg plg bangang 1 lg team tu dah klh ckp ref xadil la sok kalau klh ngn mau utd ckp la main kt OT plak ye..xabes2 bangang3 cam fans dia jugakla..kahkahkah

Cob Nobbler berkata...

Dalam matematik 2 lebih banyak dari 1.

Arsenal 0-2 Braga
Liverpool 0-1 Braga

sekian,terima kasih.

Nik Saiful Anuar berkata...

gua rase game ni ade iras2 gunners - barca

kt anfield liverpool mng 2-0

p/s: carroll down sbb pakai jersi 29, lol

Hizwan Nizam berkata...

kene sumpah ngan setan le tu. sape suro menang itu ari.

GGMU !

mohd faizal bin sarif berkata...

bagaimana pula kalo klh dan klh..dan klh..dan menang..bising sat..klh blk..dan seri..dan tukar sane sini.dan menang.dan klh.dan klh.kiss kamera.menang utk top 4?dan kelaut.mane lg bangang?

keli berkata...

Sejak bile fan lain amik tau psl Europa League nih...sejak bila? Cer cite....beriye-iye sgt komen...

Braga ada 7 palyer Brazil woooo....da mcm lawan Brazil la maknenye...kire ok pe lwn brazil kalah 1-0 je..haaa jg tak percaya plak...hehe..

Andy Carroll mmg dasat.....kalo lwn arsenal nanti mmg takde hal psl player arsenal byk yg pendek..kikiki

Emoon Zulhilmi berkata...

gua tau! second leg liverpool belasah braga kaw-kaw punya..gua tau!

kah kah kah..

liverpool giant killer??

kah kah kah!

talkIZcheap! berkata...

bongok Keli! Liverpool kan ada Lucas? Player Brazil terhebat sepanjang zaman!! Tu pon kalah lagik??


:p

WV: paremaro = paranawei...

hantuLongkang berkata...

stadium sparta braga ni memang sempoi...celah kuari..terengganu elok buat stadium baru..stadium terapung..takpun bawah laut..

bayang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
zuhairul berkata...

kalau lucas main, anggaplah itu sebagai diskaun.
kalau poulsen pun join sekali, anggaplah ia pula sebagai diskaun mega sale musim perayaan berkongsi.

untuk persoalan 'kenapa harus kalah sama braga?', sape nak jawab ni?
pipiyapong?

akukaki berkata...

aku sokong liverpool fc. aku bangga.

liverpool main x bez kt braga. lalu kalah. ngaitiaww..!

brsiap2 la kmu braga.. dtg anfield. bwa la "arsenal" kmu bnyk2.. klu x mau jadi sayur.
Haissh..
YNWA

keli berkata...

Bongok tIZ mmglah Lucas player terhebat sape2 pon tahu kerana diturunkan ketika lwn MU dan Chelsea lalu menang...hehe..
Kalah dgn Braga tu kt rumah diorg...gua da bese dgn away game liverpool yg tak konsisten...tp kalah 1-0 tu still acceptable la...kalah 3-1 tak tau la gua...kikiki

Streetwizer berkata...

ini sgt bangang...

Zomba berkata...

kebangangan LoserFool terserlah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...