ANDA SEDANG MEMBACA

38

Pahang Not Dead

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Mac 13, 2011 ,
1. Kemenangan Pahang terhadap Kelantan semalam menunjukkan Pahang pasukan paling power pepalih di Pantai Timur dan Malaysia. Power!

2. Kelantan sebenarnya tak kuat langsung. Eksen je lebih. Warrior konon... Bangkai Kijang!

3. Misi kami seterusnya menghancurkan Selangor di Shah Alam. Dendam lama perlu dilunaskan. Ramalan: Selangor 0-9 Pahang.

4. Selepas Selangor, kami berjanji akan membaham Terengganu.

5. Haris Adam, kembalilah ke Sokernet. Kami merindui talk to the hand-mu.

6. Pahang Not Dead!

7. Arsenal pun power!



*Gambar dipetik dari FB page Tokgajah.com

38 Ulasan:

Hidup Sihat berkata...

first1111

Raiden berkata...

seb bek pahang menang, ade la pengubat hati untuk pipi haha..

afrohead berkata...

perghhh bankaih kijang.
hahaha

Mr. Schomey™ berkata...

kah3. bajek power la kelantan. pahang ada zaiza la. cam yaya toure tu

jumari jipan berkata...

dulu aku ada jersey kuning mcm yg brader paling kanan tu pakai. mana ntah pegi nye

Awang Joe berkata...

jersi zaman diadora tue ke?

alan zed berkata...

Pahang 2 Arsenal 0

Keh keh keh !

LS berkata...

arsenal power? yeke?

LS berkata...

baru perasan adik haris adam delete entry tak puas hati.hahaa

sayahebat berkata...

hahahah..
bangkai kijang.
fani syial.
menang pula pahang ngn kelantan.
aku happy kelantan kalah tp aku tak happy pahang yang kalahkan kelantan.
deymn!

Hazard Ali berkata...

ARSENAL POWER?
Lorh.. gua baru ja nak setuju ngan entire ntry.. haih...

Mat Pintu berkata...

gua syak adam haris pegi jupe tok bomoh ajja muajja ni. esk lupa balik la beliau tu...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

haha.. selangor menang.. MU menang.. "musuhnya menang sentiasa"

Mat Pintu berkata...

*lusa lah

Nerzhul berkata...

power pepalih...hahaha

Streetwizer berkata...

arsenal sgt power?

keh keh keh...

ijan berkata...

my night real suck
negeri kalah gunners pon kalah..
apo pon x buleh

orang_es berkata...

kem man utd sokernet sepakat dengan sir alex ferguson utk tidak memberi sebarang post match comment.

galileo berkata...

cayalah pahang...
baru menarik liga super tahun nie...
haha

kareem berkata...

nasib baik pahang lu menang. Takdelah sakit sangat bila arsenal kalah...

Merrul berkata...

aok ni pipi kang koi tampor jugok kang!!!aok nok jadi gaye haris adam te jugok ke??
usoh ler nok membangge gitu gaye ahhh.
rilek rilek sudoh.
setakat kelantan nih tok gajoh tijok tijok je yak.

lagi 1,yang aok buat ramalan pahang menang 9-0 dengan selangor te napenye pandir sangat???
patetnye pahang menang 34-0.
selangor te tahap pemanas badan je yak!!

SyDen berkata...

Kelantan?

kah kah kah

adinda anna liyana berkata...

saya hanya setia pada pahang dan manchester united...

btw, takyah la buat entry arsenal klh gn MU tu..buang masa je..

bukan perkara baru yg nk dibincangkan.

ijan berkata...

mmg xde sape nk buat entry 2 pon..
bangang bangang bangang!

Hazard Ali berkata...

Wahhh.. betui punya maghah oghang tu ye! Nyeh nyeh nyeh...

jerong berkata...

baik xyah buat entry baru...budak2 sengal dh goyang tu...itu ari brapi2 sgt ckp mu klh turut2..skg ape dh jd ngn skuad tadika wengok..2 kali kena lauk ngn MU...4 piala kemana ape pun takde..almari je penuh bilik..hanya buleh garu kapala saja..

arsene wengok jumpe press x??kehkehkeh

zombiexhensem berkata...

black n white fighter power!!!!

in pahang we trust!!!!!

Merrul berkata...

aok orang pahang ke liyana??
nak ngorat boleh??

Hidup Sihat berkata...

no3 dari kiri tu dah sebijik Andi Khairol (dulu Kota Bharu, sekarang Kolam Hati)

Red Doss berkata...

peh..ni gambar zame tokkong tonggek nih..hahahaha

talkIZcheap! berkata...

Kelate kena la bodek skit Sultan Bola...

maklum lar, baru nak first time jadi juara kan? Restu SUltan kena ambik, daulat tu...

Ape-ape pun tahniah Pahang! Gol-gol dari Fabio dan Roo tu memang superb! Patut la KFCM takleh tepis...



eh?

adinda anna liyana berkata...

merrul: ye..org maran...

ijan: lu emo pehal...x nmpk luci dah buat entry sal arsenal tu? buta buta buta!

Santo berkata...

pahang not dead!! hell yeah!! best gile aku belagak depan bini aku (dia che mek kelate) hari tu!! muahahahaha

crone1585 berkata...

smart pahang...hidup rompin....

sinach zawawi berkata...

kelate dah jadi mcm MU. kalah ngan team bawah2..

anyway, gomo klate gomo!

mooie berkata...

ni gmbr influence dgn scene grunge.haha
smua nk dressing cm nirvana n butterfingers.haha

a berkata...

salam. minta jasa baik admin untuk delete gambar ini. saya merupakan pemilik gambar ini dan salah seorang dari kalangan individu2 yang berada di dalam gambar tersebut. gambar ini diambil ketika zaman 'dark ages', maka ianya 'tidak sesuai' untuk dilihat oleh awam ketika ini tatkala 2 orang sudah menjadi warga pendidik,seorang pendidik peringkat tertinggi, 2 orang di sektor kerajaan, seorang pegawai kanan kerajaan. minta maaf atas kekhilafan dengan aksi2 kami terdahulu.
kepada mooie- tiada unsur2 grunge cuba dipaparkan ketika gambar ini diambil, meskipun influence grunge amat diikuti ketika itu (1997).sebahagian kami meminati musik lebih 'lasak' berbanding irama grunge.
awang joe-jersi kuning itu jenama diadora, tahun 1995.

a berkata...

salam. minta jasa baik admin untuk delete gambar ini. saya merupakan pemilik dan salah seorang dari kalangan individu2 di dalam gambar tersebut. gambar ini dirakamkan di zaman 'dark ages', maka tidak sesuai rasanya untuk dilihat oleh orang awam tatkala 2 orang bergelar pendidik, seorang pendidik peringkat tertinggi, 2 penjawat awam, seorang pegawai kanan kerajaan. maafkan kekhilafan kami dengan aksi2 sebegini.
mooie-tiada unsur2 grunge cuba dipaparkan dlm gambar ini walaupun musik grunge amat digemari ketika itu (1997). sebahagian dari kami meminati irama 'lagi keras' dari grunge dan dari tindak tanduk kami ketika bergambar itu pun sudah menggambarkan irama apa yang kami dengar.
awang joe-jersi diadora yang dipakai oleh pahang tahun 1995.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...