ANDA SEDANG MEMBACA

42

Manchester United 2-0 Arsenal

Lucius Maximus Isnin, Mac 14, 2011 ,


32 brader paling ART main bola dunia. Muka-muka dah biasa keluar masuk The Emirates.


32 sekawan ni memang ART. Gua selalu dengar Pipiyapong cerita. Semua team diorang dah ratah. Barcelona pun diorang tibai sampai 2. Leyton Orient tu biasa-biasa je bagi diorang. Chelsea pun mainan je bagi diorang. Liverpool tak payah cerita. Cuma Pahang je diorang belum uji.

Tapi sebenarnya ramai tak tahu. Ada lagi yang lebih ART. ART yang melebihi peringkat dunia. Dengan ini dipersilakan,





Kembar da Silva!!!



Nama: Fabio dan Rafael
Umur: 21 tahun
Hobi: Meluangkan masa bersama
PMR: Tangguh (kerana menyertai akademi bolasepak)
Makanan kegemaran: Cekelat angin
Minuman kegemaran: Air kola
Pemain diminati: Pasangan kembar Jang (Zaquan Adha dan Aidil Zafuan)
Impian: Menjadi pemain bolasepak ternama dan berkahwin dengan artis macam pasangan kembar Jang

Lain-lain entri yang pelanduk dua serupa:
1) Arsenal 2-1 Barcelona
2) Birmingham City 2-1 Arsenal
3) Barcelona 3-1 Arsenal (Agg. 4-3)

42 Ulasan:

aSr1 berkata...

1st??

.Gory. berkata...

Kahkahkah. Terbaik.

Awang Joe berkata...

memang art yg sejati laa...hehe...

Encik Akmal berkata...

tiba2 gua teringat, toink toink toink cekelat angin..

Azfar Ridhwan berkata...

hehe. impian tu yang tak tahan. tapi fabio dah kahwin. tahukah anda mana satu fabio? :P

Encik Akmal berkata...

Lupa nak kompelin. Obe, agak agak takde ulasan Mizi Sports Futsal Sokernet, dah boleh la tukar header tu ye. Kang pembaca marah.

Rakyat Malaysia kan perlu dijaga sensitiviti..

adinda anna liyana berkata...

wenger tetap dgn prinsip dia...

"saya yakin arsenal pasti bangkit"...

payid23 berkata...

bila MU kalah beribu2 komen bantai...bila menang sume senyap je.. hihi

"team kuat kalah dengan team lemah y sebelum tu kalah dengan team lagi lemah, so sape y lemah sebenarnye?" LOL

Pet Shop Boys berkata...

Bukan calang-calang tema boleh beat Man U ni. Team hebat macam Wolves dan Chelsea je boleh beat Man U.Walau dengan bantuan penalti bodoh.

hanya team hebat macam Liverpool je boleh beat Man U tanpa bantuan penalti bodoh. Smeuanya dengan skill yang hebat dan corak permainan meyerang yang aggresif.

Hazard Ali berkata...

Err.. ni fan MU boleh komen sini tak? Kang ada yang kata butthurt or menyalak bila menang je apa sume lah.

Boleh tak ni?

adinda anna liyana berkata...

hehe...
sarcastic sungguh komen anda hazard. i like.

LS berkata...

ggmu!

momokonyok berkata...

kami kalah kami ok!
tahniah kepada van der sar

Askar MUFC berkata...

PSB, liverpool memang main bagus mggu lepas dengan pace yang laju dan passing pun lawa. persoalannya, boleh ker diorang konsisten utk setiap game. jangan masa lawan team yang kuat jer diorang bersemangat juang tinggi.

Fabio dgn Rafael memang main sedap. Rasanya dah nampak pelapis pasangan pemain sayap utk MU. Rooney sesuai juga main midfield, banyak cipta peluang. Satu jer yang lemah, mamat bernama JFOS. Arsenal pun main bagus jugak cuma Van Der Sar terlebih mantop..huahauhauhau

matbong berkata...

Lembap gler baru nk publish article..nk menganjing pon dh xde semangat..

Papepon,
to ARTsengal: 3 downs, 1 more to go..

KAHKAHKAHKAHHH

saiful aizat berkata...

oh fabio ekceli dah kawen.

ijan berkata...

ak rse lawak cmni da x blh pki ler..
tp xpe la,puas gak ati betine 2 nk mngutuk..
saya gunners saya ok!

-yzd- berkata...

PSB <3 BRAGA :)

AH7 berkata...

ni br anta adik2..arsengal dh mengelabah...

Muhammad Syahzannizam berkata...

senyap jer komen2 kali ni.. time Manchester United kalah dulu bukan main berkokok.. Manchester United kalah ngan Liverpool tapi fans ARSENAL berkokok lebih tak lupe juga fans Chelsea yang tak malu nak berkokok jugak.. sekarang awat senyap jer... jawab arr jawab arr.. please..

SyDen berkata...

Bukan calang-calang team boleh beat Man U ni. Team hebat macam Wolves dan Chelsea je boleh beat Man U.Walau dengan bantuan penalti bodoh.

hanya team typical lemah yang kuat bila lawan team besar sahaja macam Liverpool je boleh beat Man U tanpa bantuan penalti bodoh. Smeuanya dengan skill yang hebat dan corak permainan meyerang yang aggresif. Lepas itu bila lawan team sama level terus down.

Pak Alex & Co. berkata...

kanak2 tadika perpaduan arsene wankers diperkotak katikkan Da Silva Brothers..hahahaha

Amjat berkata...

Muhammad Syahzannizam berkata...

senyap jer komen2 kali ni.. time Manchester United kalah dulu bukan main berkokok.. Manchester United kalah ngan Liverpool tapi fans ARSENAL berkokok lebih tak lupe juga fans Chelsea yang tak malu nak berkokok jugak.. sekarang awat senyap jer... jawab arr jawab arr.. please..

senang sangat persoalan ko nih. MU memang banyak haters sebab tu la depa berkokok. kalau MU menang, best ke nak menganjing? ape bengap..

Mono berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Emoon Zulhilmi berkata...

gua tiba-tiba ingat ayat "nobody messs with the twins"

kah kah kah!!

-rafael ngan fabio = Mudflap and Skids!

Hizwan Nizam berkata...

muke 'tunduk ke tanah' sungguh.
haha !

GGMU !

talkIZcheap! berkata...

kini terbukti tadika mana yang lebih hebat.... :p

Streetwizer berkata...

ternyata da silva twins lbh art....

Muhammad Syahzannizam berkata...

Kepada Amjat

Kire terbukti arr MU pasukan yang bukan calang2 team.. adalah menjadi kebanggaan kepada satu2 team tu untuk kalahkan MU walaupun pada hakikat standings dorg dalam EPL di bawah bontot MU lagi..

se7en berkata...

Arsenal!, mereka hanyalah budak2 yg berbau pupuk jerangau... kena ayam dgn budak2 baru nak naik.. tercalar jiwa siyutt....

Streetwizer berkata...

ternyata twins lbh art...

kardio berkata...

lawak kalau ulang sekali masih kelakar sikit-sikit lagi. Tapi kalau dah banyak kali, rasa macam bangang pulak

Pak Alex & Co. berkata...

mane lak org2 kuat yg bdegar2 sokong ass-anal ni..TTB mane?? menyorok bwh ketiak Sagna ke?hahahak

Hazard Ali berkata...

Yelah yelah Kardio..
Ko jelah hebat. Lawak camna pun sure bangang dan takleh lawan lawak ko kan?

Patut gambor tu pun letak gambor ko je...

Raiden berkata...

Out 3 cup dalam masa 10 hari..Kesengalan Triple buat penyokong Arsenal..

jerong berkata...

yg selalu komen panjang2 siap buat tesis lg xkelihatan pun...mane..mane..dah beku idea ke...mst tgh research camne kembar silva boleh main lebih art dari adik2 tadika wegok..kahkahkah..

actually arsenal bukan xkuat mane tp mmg xkuat pun...

keli berkata...

Gua hanya nak menyibuk tumpang fan MU gelak n doggy je....kakakakakkakaka....Kenapa mesti MU pipi?

pokdegrunge berkata...

cool guner

Zomba berkata...

mmg masyarakat bertanduk nie luck mmg macam celake.... arsenal control game pon boleh menang n buat goal...
mmg pakai syaitan... dasar masyarakat bertanduk... najis...

Pak Alex & Co. berkata...

mmg masyarakat bertanduk nie luck mmg macam celake.... arsenal control game pon boleh menang n buat goal...
mmg pakai syaitan... dasar masyarakat bertanduk... najis...

kahkahkahkah..tuuu diaa..bila amarah menguasai diri..

Pak Alex & Co. berkata...

hahaha..tuu diaaa..bila amarah menguasai diri..logik akal pun dah kemana..mmg mcm zomba..eh, zombiii

dewajiwa berkata...

ada betol gak kata Kardio tu.
nak komen pun dah abis modal. tapi sebagai pelengkap hidangan, kasi gelak je la.

KAH KAH KAH. dah.

okbai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...