ANDA SEDANG MEMBACA

32

Respect The Don..

Obefiend Weiland Isnin, Mac 07, 2011 , ,


Inilah manager bolasepak sebenar!



Karya asal SHANKLY MALAYSIA

32 Ulasan:

Jarr berkata...

damn 1st lagik!

aSr1 berkata...

2nd lagik

talkIZcheap! berkata...

kerana 'benci'kan MenYu, Obefiend buat entry utk fan Liverpool...

gembira daat tengok ukhuwah kembali bertaut antara fan Liverpool dgn Obe...

:P

talkIZcheap! berkata...

*dapat

damn keyboard gua!!

Nabil Hussein berkata...

wah.ini adalah provokasi.

entry sebelum ini lebih berkaliber.

Askar MUFC berkata...

sabar TIZ sabar, ko jangan gigit plak keyboard ko tuh, ko mana ada gigi macam suarez..huahauhauahua

adijaya berkata...

hai abg jarr,
main 1st jugak ke? hehe.

anyway, tima kasih bebanyak kat liverpool kerana mengalahkan lawan mereka malam tadi. petanda awal arsenal akan juara!

pernyataan biasa setelah menang, saya tolong tulis awal-awal:
1. this is our season.
2. liverpool backs to their winning stle.
3. this is anfield!
4. liverpool menang ngan man utd, slogan yg akan digunakan kalau man utd menang title.
5. takde torres pun kitorang leh menang.
6. suarez lagi power.
7. sila tambah sendiri...
8.
9.
10.

Hazard Ali berkata...

Saya like kedua-dua komen sebelum saya. Haha. Eh? Itu bukan Suarez.. gigi Suarez lagi besarrrrrrrrr......

Awang Joe berkata...

terima kasih obe...jasamu akan disandarkan sebagai kenangan...hehe...YNWA.

Askar MUFC berkata...

8. LFC the greatest team in EPL..eh silap, on earth.
9. hail King Kenny
10. YNWA! YNWA! YNWA!

btw, best gak jadi pengulas macam Obefiend, mana mana team kalah pun dia boleh tolong troll dan provoke..huahauhauahua

talkIZcheap! berkata...

ok, ok... gua sabar...

tahu lar tahun ni tahun Arnab kan... eh? kalo gitu, memang this is Suarez's year lar...

zuhairul berkata...

terima kasih, terima kasih jugak dari arsenal..
tp arsenal ni pun boleh tahan jugak bengapnya..
kalau dah manu drop point tu, arsenal ni jenis yg bukan reti nak grab max point.
ini tak, dia main ikut je belakang bontot manu.

Nizam berkata...

arini byk fans arsengal,mank city,chelshit berterima kasih kat liverpool.penat nk reply msg.

Azroy Bin Kassim berkata...

gua bangga jd penyokong Selangor.. sebab gua bukannya lahir atau tinggal dkt Manchester, liverpool, kota london mahupun milan sekali pun.. apatah lagi barcelona dan madrid...
gua bangga dgn Safee Sali!!!

Hazard Ali berkata...

Apa masalah incik Azroy ni sebenarnya ek.. kesian...

Alamak.. abes laa.. gua tak lahir kat Selangor, so gua takleh sokong Safee la ek? Ek? Camtu ke Azroy?

Jadi, tak dapek jugak la gua nak sokong Harimau Malaya, sebab takde player Penang. Gitu? Gitu ke? Ke gitu?

Feeble.

kakiberita berkata...

entry biar logik. jelas2 MU bagi can. xkan xdapat bezakan bagi can & ref berat sebelah dengan kekalahan? jauh bai. perkara sangat berbeza dalam nahu linguistik..

ini strategi beb. lepas ni kena livefool ni..

Jarr berkata...

perangai biar semenggah skit bleh?

aranhellstorm berkata...

keh keh keh...gaduh lagi, gaduh lagi, seronok juga tengok hiburan pinggiran selepas klimaks hiburan malam tadi.

keh keh keh

Zafrie berkata...

"entry biar logik. jelas2 MU bagi can. xkan xdapat bezakan bagi can & ref berat sebelah dengan kekalahan? jauh bai. perkara sangat berbeza dalam nahu linguistik.."


bodoh pny kaki berita. jdah ape bg can. klo dah kalah tu suda r, mengaku siket kalah sbb manure maen mcm cibai. kene smpai 3 bijik ko ckp jelas manure bg can? ko mmg x dpt terima kenyataan ke? bangang bangang bangang!

kakiberita berkata...

xnak denga. MU POWER! sekian..

keli berkata...

Dah...dah diam...
Respect the Don..kikiki

Azroy Bin Kassim berkata...

fanatic pn tak yah over.. mcm lu lahir dkt sane plak.. *saja bikin panas.. kah~ kah~ kah~

Asmoham berkata...

azroy bin kassim: safee dah score untuk pelita jaya and jd man of the match dan menang game.. satu stadium jerit2 nama safee..

pdhal ms aff final da nyaris nak kene bunuh.. muahaha..

hidup safee!!

Streetwizer berkata...

makin byk emo di sini...kah kah kah!!!

Hazard Ali berkata...

Haha semangat sukan negara la kiranya ni? Tapi rajin plak click berita bola EPL apa suma, siap check comment satu², tinggal comment yang sama kat DUA entry berturut?!!

Hipokrit macam babun.

keli berkata...

Babun ganas wooooo.....suka bikin panas.kikikiki

Hazard Ali berkata...

Babun hipokrit sebab pakai nama 'babun'.. padahal, beruk je jugak...

Awang Joe berkata...

kaki berita nie mmg bengap btol laa...mmg kamu x dgr sbb komen nie boleh dibaca jer...tipikal penyokong meng-yu...jd benggap bila butthurt...hehe...

kaki keras berkata...

jadi bengap bila butthurt..
gua suka quote tu

hampaLA@hantu berkata...

@azroy safeee salipun nyampah ngn selangor kot tu pasal lari men pelita jaya haha

kakiberita berkata...

kepada awang joe. MU Power.

Awang Joe berkata...

kpd kakiberita...power apa? power rangers ke? peduli apa aku...yg pnting (latest game) MU kalah ngan liv...hehe...


p/s-rase power bila minum air super power...wtf...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...