ANDA SEDANG MEMBACA

29

Sokerleak - Gambar Line Up Chelsea Menentang Man United Pagi Esok

Obefiend Weiland Selasa, Mac 01, 2011 , , ,

Gambar Exxxxclusive

Kegagalan Persatuan Bolasepak England untuk menghukum Wayne "Grandma Fucker" Rooney kerana menyiku pemain Wigan James Mccarthy sabtu lalu memaksa Chelsea untuk mendapat kebenaran khas FIFA untuk memakai helmet untuk perlawanan pagi esok. Menurut pengurus pasukan the Blues Carlo Ancelloti;

"Saya risau ada pemain bernilai jutaan pound sterling Chelsea yang bakal tercedera kerana Rooney ada license to elbow sejak kebelakangan ini. Pihak FIFA membenarkan Chelsea menggunakan helmet dalam perlawanan menentang United kerana sebelum ini mereka membenarkan Petr Cech memakai helmet ragbi. FIFA merasakan pemakaian helmet untuk semua pemain bola adalah wajib bila Ronney disahkan akan bermain"

Pihak Sokernet menerima gambar prebiu helmet yang pakai dipakai pemain Chelsea menerusi sumber rahsia kami di Cobham. Dikhabarkan helmet ini adalah yang sama dipakai oleh The Stig dari siri Top Gear. Petr Cech pula dibenarkan memakai topeng Darth Vader bagi memberi keselamatan maksima dari sikuan Rooney.



Apabila pihak Sokernet menemuramah Sir Alex, beliau berkata;

"It does not matter. I will instruct Rooney to wear titanium elbow guard so he can break open the helmets like a coconut. He will even get a yellow card! I fukken bet on this!"


29 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

dicks

first

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

siot lambat... 2nd!!!

Berto berkata...

jgn main2, ashley cole ada pistol..

Super AL berkata...

abe terry tutuh bini dia karang. jgn wat pasal..

Streetwizer berkata...

giler btl...kalu pakai helmet khi cmner?

alan zed berkata...

lama x pekena granny kot... tu yg anger semacam jer tue...

kih kih !

aSr1 berkata...

top 10..hehe

-KingSyahmi- berkata...

player Man Utd pula akan memakai baju kevlar utk mlm ni...takut ditembak oleh A.Cole.,..hehe

nerves berkata...

gile cam angle dorg...
faker betul runi!

keli berkata...

Grandma fucker...kakakaka...
Mmg rooney true fuckchester united...kikiki...tah naper die sakit bontot sgt plak tuh...kikiki
Gua nak tgk berani tak dier wat dkt dubuk liar yg ganazzz....takpon dkt John Tiger Terry...kakakaka...

Bak kata emperor
I can feel your anger...

Super AL berkata...

baru gua perasan. The Stig

afrohead berkata...

letak tajuk entri sokerleak tu nampak macam nak promosi blog peniru korang je sokerleaks.

keli berkata...

Salah sorang player chelsea tu ader Michael Schumacher tak? Kakakaka...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Tidak berguna segala helmet itu sekiranya pengadil sudah berada di dalam 'genggaman' Pakcik Alex!

Kalau Rooney tumbuk testis Peter Cech sampai pecah pun tidak mengapa kerana dia hanya akan mendapat kad kuning dari pengadil.

Kap berkata...

lepas game masing masing kena test drive dengan Terry.
hahah.

hellghast berkata...

sokernet amik dari sokerleak ke pasal ni?
marah Abdul Sokerleak nanti...

AMRI berkata...

You have placed your bet of $1,000,000,000 on Chelsea.
Match starts at: 1st March 2011 - 19:45
Winnings will be given some time after the match is over.

Good luck!

Pet Shop Boys berkata...

Satu lagi bukti kukuh English FA takut pada Man U dan Sir Alex.


Booooooo.....

Mohd Hilmi Sauti berkata...

wahahahahahahahahahahahahahaha..tu je MANucure UTD?
woofff..woofff....

matbong berkata...

Pe cer budak2 Fuckerster United????
Konpem menyepi sbb dh kalah kn???
MUAHAHHAAHHAAHHAHAHAHAHAHA

keli berkata...

Kakakakakaaa.....MU kalah. Woof..woof..Mana rooney pye elbow tu...takat budak skema berani la....kakakakaa...Vidic meroyan smpai kne buang...kakakaa...fan MU taknak meroyan gak ker? kakakakaka

keli berkata...

A big BOO for Man United
BOOOOOOOOOOOOOOOO.....
Woof...woof...woof...
Kalo nak butthurt cam vidic takde hal lah....kakakakaka...
Padan muke...kikiki

wielandbongok berkata...

ape yg ko merepek ni obe ?

hang x nak cite ke pasai hang kutuk hidung makhluk ciptaan Allah kat website org tu...citelah sket...

arwan berkata...

aku mnerima kekalahan MU.bagila kegembiraan sdikit pada team yang dah xmampu bersaing..

Zaqquan47 berkata...

hahaha..nice la..

Awang Joe berkata...

fergie lupe nk bayar wang pendahuluan kt ref...hehe...

adinda anna liyana berkata...

babinya keli...matbong pun sama...korg igt k'org penakut ke?

ye saya emo arini.

btw obe, the picture made my day! seriously funny! thanks!

Zinedine Zaiddin berkata...

The video you have requested is not available - FAIL

keli berkata...

Aik...kne babi plak gua....kakakaka...takpe2 MU kalah tu made my day gak...kakakaka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...