ANDA SEDANG MEMBACA

20

Andy Carroll - Badan Panaupun Tapi Ada WAGS

Obefiend Weiland Sabtu, Jun 11, 2011 , ,

Ada apa hal?

Orang tua-tua ada berkata....... "Ada wang ada amoi". Ini pepatah yang boleh diguna pakai dalam kes Andy Carroll. Walaupun badan dan kaki bertompok panau kalahkan budak SBP, Andy masih ada awek sudi bergomol dan memberikan beliau "feels good mang" feeling di malam hari. Diharapkan pemilik Liverpool dapat mengarahkan Andy supaya mendapatkan rawatan kulit secepat mungkin. Ada juga baiknya bagi amaran kepada pemain Malaysia supaya jangan bertukar jersey dengan Andy dalam perlawanan persahabatan bulan depan. Pemain Malaysia kalau panau jangan harap la dapat awek. Poket tak cukup tebal der.







20 Ulasan:

The Obefiend Blogs berkata...

dicking shit ass fuck

Jarr berkata...

Effing dirty fungus!Oh Carroll,he play football for eleven aside,Oh Carroll,do u know ur chest full with parasites.

xlanxdiablox berkata...

duit banyak pegi la rawat. contohi rooney.

van der Rui berkata...

haha.. aku nak tengok player Malaysia mana yang nak tukar jersi dengan Carroll.

keli berkata...

Panau boleh berjangkit ehh? Kaakakak...jangan2 kurap pon ada.
Apadehal dia kan 35 million man!:D

top_ace7 berkata...

You'll Never Panau Alone!

Abdullah berkata...

"Walaupun badan dan kaki bertompok panau kalahkan budak SBP...", celaka..naseb baik aku dh habes skolah..

iR berkata...

kah3..pengotor punyer footbaler liverfool

Awang Joe berkata...

adakah itu tatu original?

Nik Saiful Anuar berkata...

awek blondie meh...........

Kumbang berkata...

CAMELTOE ALERT ON PIC 3!!!

cantona79 berkata...

dah macam peta kepulauan borneo dah aku tengok..byk fungus kt anfield tu..cuba buang habuk2 terutama kat kabinet yang simpan piala dulu2 tu

Kap berkata...

perempuan hodoh!

nyzm berkata...

muka Carrol dah mcm Edge WWE kahkahkah

Streetwizer berkata...

gua nampak peta wey!

ska berkata...

bukan ke tu kulit terkupas lepas sun bath?

boroi siol mamat ni..

kareem berkata...

perempuan boleh dibeli dengan duit

matbong berkata...

Tapi tetap xleh lawan GIGGS meratah adik ipar
kof kof koff

Budak Nakal berkata...

Pasti ke panau? Itu lebih kepada kulit menggelupas sebab lama berjemur di bawah terik matahari aka sunburn.

Kepada kaki pantai aka beach boy awal-awal mesti kena macam ni punya. Lama-kelamaan dah tak ada kulit nak menggelupas lagi.

Siberkop berkata...

Andy sila kembali fit, boroi mcm aku dah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...