ANDA SEDANG MEMBACA

27

Malaysia lwn Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, Julai 13, 2011 ,
Malaysia akan bertemu Arsenal malam ini. Berdasarkan prestasi semasa pasukan Malaysia, mereka cuma akan menang mudah jika bertemu Liverpool dan Chelsea. Untuk menang dengan Arsenal adalah jauh panggang dari api. Sekian, terima kasih.

Apa? Gua tak patriotik? Kepala hotak lu!

27 Ulasan:

Mohd Fadhil berkata...

malaysai 4- arsenal 0

Abi-iRFAN berkata...

Jenis tulis dalam mimpi ni. Lain kali bangun tido dulu baru tulis blog boleh tak bang?

Azat Lazat berkata...

in arsene we trust.keh keh keh

Fahmi Ismail berkata...

Pipi the Patriot..kehkehkeh

speedrider berkata...

Pipi, walaupun gua satu kem dengan lu. Tapi bila bab VS Malaysia, gua berpaling tadah pakai jersi kuning pulak. kikikiki

Abdul Rokes berkata...

Gua sokong Malaysia. Tapi pemenang mesti la Arsenal.

Hazard Ali berkata...

Gua rasa Malaysia score. Tapi nak menang tu.. hmm.. kat Malaysia, mata pelajaran ART tak ditekankan sangat.

Hizwan Nizam berkata...

kehkehkeh.
cehh pipi. masih ade hati.

ashraf berkata...

pipi..terima kenyataan...malaysia 10-0 arsenal

missnadira berkata...

yeah sy pakai jersey biru merah mlm ni..tp jersey merah putih yg akn mng!:P:P

Hani Mynis berkata...

kol bper mlm ni bola ?????????

cantona79 berkata...

keputusan upset dijangka berlaku..Arsenal menewaskan Malaysia

Tengku Sidek berkata...

yer..memang mudah..mudah MENANGgung kekalahan..hahahah

Patut Arsenal lawan OLIMPIK..diaorang kan suka dengan budak2 dan adik2 ni..hahaha

Fazz Faizz berkata...

ikut prestasi semasa...Malaysia mampu wat kejutan..yeahhh

Firdaus Alim berkata...

malaysia leh menang lawan arsenal ngn chelsi..ngn liverpool perit sikit kah3

Nik Saiful Anuar berkata...

dulu Arsenal da kene 2 ngan Malaysia, kira revenge of the fallen la nih, kehkehkeh

afrohead berkata...

@Speedrider
+99999999999 untuk komen anda.

bloghok berkata...

MALAYSIA BOLEH!

notykids berkata...

klu org malaysia tak support team malaysia, layak ke di pggil wrganegara malaysia..??

Cob Nobbler berkata...

In Arsene We Frust

Cob Nobbler berkata...

gua suka cantona79 punya statement kehkehkeh!

notykids:it's just football game - don't question other people patriotism.

Relax sudah!

ijan de bunks berkata...

hoi pipi harap2 ko tak kena tipu dekat dengan mamat yang nak bagi tiket free tu.

malam ni baju kuning bersih di galakkan pakai, tak akan di tangkap.

tengah bengong nak pakai jersi malaysia ke arsenal

rashideeshukri berkata...

pigi mampus! gua tetap pakai jersi Malaysia walaupun Arsenal tetap ART di hati gua. sekian.

aksara: fackste - fuckster mungkin?

eJAI berkata...

Nik Saiful Anuar, msia dh kene balik 2-0 tahun 1999..

Gua cuma berharap Malaysia ade skor...

Raiden berkata...

harap pemain malaysia tak pandang rendah lawan budak sekolah

Kaki Merapu berkata...

pak najib = pipi

hehehehehe...

Streetwizer berkata...

ok pipi...nice try...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...