ANDA SEDANG MEMBACA

25

Manchester City 1-0 Arsenal (Perlawanan terbaik Liga Perdana Inggeris 2011)

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, Disember 19, 2011 ,


"Aduuuh kalah lagi team aku malam ni," - Wenger

"Hehehe aku dah cakap diorang memang kuat. Aku dah kena itu hari," - Ferguson

"Ko ye la kena. Team ko mana kuat. Macam aku ni team power. Main Eropah pulak tu. Mana aku nak letak muka? - Wenger

25 Ulasan:

Pert Doherty berkata...

kih kih kih

Haxxor berkata...

padu

L-gooner berkata...

pak wenger kepala bana....
bodoh nk mampus....

aura hitam berkata...

rilek pi. buat bodo je pi. kah3

Awang Joe berkata...

sempat lagi bubuh kt geng2 setan..power2 pipi...

matdarts berkata...

Janji tak kena nam bijik pipi.....sebijik ja weh...

GGMU berkata...

tak kena 6 tapi kena 8, melayu mudah lupa.

soooooour berkata...

babun punya wenger!

RebeLLious berkata...

Kecoh plak supporter Newton Heath neh..

Mng lwn QPR pun ngan bantuan Howard Webb kah kah kah!!!

0pi3 berkata...

hahah style lah pipi!

Pet Shop Boys berkata...

Aku masih yakin yang Arsenal boleh pergi jauh dalam Champs league....Hanya Arsenal sahaja yang boleh beat Barca!

RVP the MVP!

Maman berkata...

Aku tgk Vermaelen terbaik dowh, even aku Chelsean. Hart mmg "Berlin Wall" la beb. Game laju, dah chare dah, cuma a little bit of luck is needed.

Sandokhan berkata...

Aku setuju dengan Maman...100%

talkIZcheap! berkata...

Skor 1 je? Lemah betul la MenSiti ni, ni pun ada hati nak jadik juara?? Kemon, jangan memalukan kem Europa League, boleh tak, Mancini??!

:p

Kole Besi berkata...

plawanan terbaik?yg ak bdk tadika yg tkial2 nk passing smpi msuk dlm gol ad la...kepala bana plawann tbek..QPR pn men cntik dr team tadika neh..

hantuLongkang berkata...

"bawak masuk arshavin?..ko ni bangang ke apa?" - dalglish

"ntahnya wenger ni..sayang sangat arshavin dia tu" - mancini

"kalu power macam evra takpe la jugak" - ferguson

"evra tu bapok..ko je layan bapok" - wenger

"kejap...ada sapa2 nak torres?" - AVB

Almighty Bongzilla berkata...

seronok je walaupun kalah. mmg awet muda.

eJAI berkata...

sial pipi..ni lawak gile..kahkahkah!

Lion-O (Thundercats) berkata...

nice editing pipi.......

madarooy berkata...

Fergie : haaa.. team ko kena la main kat Eropah coz ko tak pernah menang lagi kan? Takkan nak claim power tapi tak pernah menang..

ijan de bunks berkata...

pipi lu memang lejen.
time kalah baru up entri.
time menang tenang je.
btw game semalam memang terbaik

missnadira berkata...

hahaha.ini best.:P

paloibinmulau berkata...

peminat bola kepala bana je cakap game ni paling best. kalau nak tau game paling best bila United belasah goners 8-2. Period.

trevor berkata...

lejen ke up entri masa kalah?

LollyHatesMe™ berkata...

europaaaaaaaaaaaaaa kap kap haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...