ANDA SEDANG MEMBACA

32

MANCHESTER UNITED TEAM PALING POWER

Nazri Selasa, Disember 13, 2011 , ,

Menang 4-1. Power!











32 Ulasan:

Pert Doherty berkata...

hotak lu

Fahmi Ismail berkata...

Tahukah anda? Penyertaan Manchester United (kelab power) ke kancah Europa League berjaya mencetuskan fenomena baru? Peminat bolasepak mula beralih arah dan cenderung untuk menonton Europa League berbanding UEFA Champions League

Comel Macam ^@^ berkata...

papo jo la kiah oiiii...sumo segalo eh menyu power...main liga yuropa lagi tu....kelassss laaaaa.....

thomas berkata...

hitam metallic

idysur tagem berkata...

baru keluar peminat setan laknat ni

GGMU berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
GGMU berkata...

over reacted si nazri ni.

p/s:- krismas selalunya menjelmakan sinar kegemilangan buat kem Man Utd

Glory Glory!!!!

Haziq berkata...

Ni da lebih dri 4!!!

missnadira berkata...

ye ye power power okeh.next entry pls.

bact. berkata...

bangang!!

keli berkata...

Apahal entri ni? Sawan ke..:)

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua tercari-cari simboliknya gambar nani dipostkan sebanyak 11 kali tu.. hmmm...

NXXB berkata...

gua lost.

Hazard Ali berkata...

dany - thanx sebab kira. serius gua berpinar mata nengok ha...

Michael Kosher berkata...

hmm,,btw,,menyu team pling power dalam EUROPA LEAGUE!!!

Marquee berkata...

Syaitan sungguh posting ni. Kalau letak gambar muka 11 pemain kesebelasan utama MU yang kena lauk masa lawan Man City kira okey lagi tapi semua gambar Nani dah macam haram.

kareem berkata...

makin lama entri Nazri makin entah pape. Sebelum ni post video, skang post gambo sama sampai 11 kali. Ibarat melepas batuk di tangga...Sori bro..

talkIZcheap! berkata...

Ni masalah line internet problem la ni, upload sekali tak dapat, tekan-tekan refresh, alih-alih dah ada 11... nak delete tunggu dekat sehari tak habis-habis load, biarkan je lah, ye dok, Nazri (#bercakapdaripengalaman :p)

Pepehalpun, peningkatan peminat menonton Europa League sebab MenYU main kat situ telah membuktikan yang kebanyakan peminat MenYU bukanlah glory hunter semata-mata...

Hey, don't blame us when we've got taste, and you don't... :p

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

talkIZcheap! berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
matdarts berkata...

Awat hang pulun sangat????

talkIZcheap! berkata...

ini semua sebab line internet lembab, bila upload tu dia duk loading lama sangat, lepas tekan-tekan refresh, sedar-sedar dah 11 kali upload gambar yang sama... nak delete balik lagi lama pulak kena tunggunya, ye dok, Nazri? huhuhu...

Pepehalpun, peningkatan penonton di Europa League disebabkan MenYU masuk Europa membuktikan bahawa peminat MenYU rata-ratanya bukanlah Glory Hunters semata-mata...

Well, you can't blame us for having taste while you don't... right? :p

Wahni Rizal berkata...

anak ruse nani...x akn abis idea ngepost stail bana kot?

L-gooner berkata...

kepalo bana power...manyut2....kakakakaka....

phyzL berkata...

ni kes deprive neh menyu dah lama sangat down...skali 4-1 trus culture shock..mcm 'akhirnyerr...YEAAHHH!!!" pastu trus mengelatat tampal gmbr nani 11 kali...simpati...simpati...tahniah btw :p

trevor berkata...

nokharom, legam gila nani ni sampai kolar pon jadi hitam kena daki dia.

pejalan kaki berkata...

hitam mati

akubukanpemikirhebat berkata...

Ada kitaorang kesah? Pi la taruk sampai 100 kuasa 23 kali gambar Patrice Evra pun takpe. Korang tetap main Europa League jugak. Tak habis habis lagi? Harus!! Laharan sepanjang musim untuk penyokong Menyu. Apa ada hal?

akalil berkata...

bukan kelas la korg nk post kt sokernet skrg..europa ceyt~ menyu2~~

akkk berkata...

abis tu liverpool yang takleh main europe tu apa macam?tak layak masuk sokernet gak la kot.kurang2 man utd leh pos artikel lawan team europe ntah hape2 better than liverpool asyik duk post menang lawan QPR,wolves,norwich etc

talkIZcheap! berkata...

tak kesah, tapi komen jugak, keh keh keh... :p

tak kisah sangat main Europa tu, cuma kalo aku jadik fan Chelsea atau Arsenal, mesti segan pasal main kat Cempiyens Lig, tapi takleh menang Liga yang dikuasai oleh team Europa Lig... kui kui kui :p

Pet Shop Boys berkata...

Memang power. Musuh pun kena akui kehebatan lawan.

lang berkata...

boleh tahan bodohnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...