ANDA SEDANG MEMBACA

17

Perlawanan Tumpuan Minggu Ini: Juara bertemu Juara

Pipiyapong Abdillah Hamzah Sabtu, Februari 04, 2012 ,

Tiada perlawanan yang lebih penting berbanding perlawanan ini!

Ramalan: Arsenal 6-0 Blackburn Rovers

17 Ulasan:

top_ace7 berkata...

Ingatkan Chelsea vs Man United tadi.

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Fak u

Fahmi Ismail berkata...

Mohon Ralat daripada saudara Pipi..sepatutnya tajuk yg lebih sesuai adalah 'bekas juara bertemu bekas juara'

adinda anna liyana berkata...

kahkahkah...

ramalan mu ke laut dalam je pipi..

lawan bolton pun telur ayam..ada hati predict 6-0...

ady.ahmad berkata...

go gonners

Cob Nobbler berkata...

Blackburn Rover juara 1995 - manager masa tu Kenny Dalglish.

Power King Kenny!

Klasemen Forever berkata...

booo takde orang peduli king konek

top_ace7 berkata...

Garangnya abam pipi. Kah kah. Mohon Wenger release the Ox. Release Thomas Eisfeld pun cantik jugak.

Junaidi Mohamed berkata...

Aku tunggu brader pipi update esok...

rashideeshukri berkata...

Blackburn circa 95. time tu Shearer diangkat menjadi superstar oleh tak lain tak bukan, King Kenny.

Liverpool power!

pakDin berkata...

celake! hakhak

-kura- berkata...

7-1

aminrazak berkata...

pipi dah predict baik punya, tapi Arsenal kata xcukup orgasm. kasi 7-1.

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Kah kah kah. Terer juga aku buat ramalan. Ada can aku start main nombor semula ni.

Heysátan berkata...

udah2 la tu pipi...sian kdg2 tgk ko nih

Maman berkata...

Haha.. Pipi betul siot. 7-1=6. Aku tgk game ni, Van Persie mmg 'sharp'. 22goals dah mamat ni.

gabbagunners berkata...

adinda anna liyana sila la berenang di laut dlm tu!

hati2 deh,bnyk boyo nok ngap daging segar ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...