ANDA SEDANG MEMBACA

27

Anak Sarawak 1-0 Manchester United

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, April 12, 2012 , ,

Anak Sarawak ini sungguh berjasa. Dia seorang saja sudah cukup untuk menghancurkan Manchester United atau setidak-tidaknya melambatkan penentuan. Bayangkan jikalau sebelas orang anak Sarawak bermain menentang Manchester United?

Ada can Arsenal juara ni kalau skor 40 gol.

27 Ulasan:

LS berkata...

elehhhh

Arsenal gamerz berkata...

haha mcm ni baru boleh bangga anak Malaysia jgn angan2 mat jenin Ramli 19 keh3

Gua! berkata...

anak pahang?

GGMU berkata...

ok kot kalah semalam...

season ni team Man Utd tak lah sekuat mana...

surprisingly team Man Utd yg tak seberapa kuat ni masih ada harapan utk Juara Liga tahun ni.

jack jinggo berkata...

sokernet skang asyik cite bola epl je..pasal fam porak peranda, bola malaysia tak sentuh pon skang nier..ke da kena jentik telo ngn org atas2 nie

nu_Ox3r berkata...

jack jinggo:nak baca pasal tu pegi sokernet.com.hahaha

talkIZcheap! berkata...

Sebutkan perkaitan antara Anak Sarawak, Jaringan 40 gol, FAM, Bola Sepak Malaysia dan Arsenal. Adakah ianya berkadar terus? huhu...

Hazard Ali berkata...

EPL kan liga kebangsaan kita?
Kan ke ramai kat sini yg lahir Manchester, Liverpool, London ape semua?

Tak gitu?

Aku rasa gitu la.. sebab negeri aku masih di Liga FAM. Baca kat celah mana pun takde der beritanya.

Sob sob...

talkIZcheap! berkata...

Rilek ler Hazard, Kelantan dulu pun Liga FAM je, sekarang power nak mampus, keh keh :p

cantona79 berkata...

Wigan deserved all 3 points. Team terbaik dalam perlawanan berhak menang. Anyway baru interesting kalau tak liga ni terlalu 'predictable'. Teringat Ramles dan Ramos Sari semasa zaman kegemilangan bolasepak bujang senang. Tapi Maloney ni ada skit2 macam Gilbert Casidy Gawing (harap2 betol ejaan aku)

Pet Shop Boys berkata...

isk isk..kesian...camne Man U boleh kalah?

Biasanya Ref akan tolong dan bagi menang.

Siapa ref game ni?

top_ace7 berkata...

Amboi. Ini membuktikan referee bukanlah player ke-12 timnas Menyu.

Thaqif Ismail berkata...

reff yang bukan dari timnas menyu tu adalah harapan terakhir referee umat england dan seantero dunia am nya. thank you sir

Abdul Sokernet berkata...

Butoh nak suruh Sokernet tulis pasal FAM.

Tengok dekat bawah ni, entry ilmiah macam tu, ramai buat dek.

Baiklah abang tulis entry bangang2, mengenai Liverpool misalnya.

Lock Nain berkata...

ala, kau bahan MU seratus puluh kali MU menang juga nanti.

safichan berkata...

sebagai penyokong sejati united, aku kecewa dgn kekalahan smlm...tapi inilah nikmat EPL...sentiasa penuh debaran dan kejutan, caci maki, sumpah menyumpah, carut marut...tahniah wigan...sejak beberapa minggu lalu mmg mereka bermain bermatian...mereka layak menang...

hantuLongkang berkata...

@Abdul Sokernet:
butoh entri bawah ni ilmiah..keh2

Arai Lekir berkata...

kekalahan MU ni adalah satu strategi psikologi mental yg dirancang untuk mengganggu tempo permainan MC

hantuLongkang berkata...

@Arai Lekir:
butoh kekalahan MU ialah strategi psikologi..keh2

keli berkata...

Butoh la weeeiii....kakaka.
Butoh la MU.
Memang butoh kalau suruh Abdul Sokernet tulis pasal Liverpool ;-)

kobetz berkata...

Dia seorang saja sudah cukup untuk menghancurkan Manchester United atau setidak-tidaknya melambatkan penentuan..

ni nk hanjing ke nk cover nie?

tahniah pipi, penalti RVP smlm mmg semut merah!

hantuLongkang berkata...

@keli:
butoh la wei kalah bet dengan kareem...cikadees betul..keh2..

//ok...itu butoh yang penghabisan :D

talkIZcheap! berkata...

pergh, HL... tak YNWA langsung kutuk geng sendiri, keh keh :p

keli berkata...

Kakakaa...Cilaka betul.

budakAMera berkata...

bangang.. mana ada hancor..

hancor lagi arsenal..
hancor lagi chelsea..
LIVERPOOL tak payah nak cerita.

~

aku paling hangin kalau jenis tgk result kat livescore.com pastu nak membahan macam amik ijazah bola sepak dekat U dulu2..

ronalbi berkata...

BudakAMera

hhaahaha butoh nak kena ikut undang-undang kau. pergi mampos la dia nak tengok dekat livescore pastu membahan macam ambik ijazah. nak sakit lubang bontot apsal? nampak sangat la bebudak m.u pun lebih kurang bebudak yawn je. jenis takleh nak kena bahan.

hahaha macamanapun cik sitizen akan menang juga epl kali ni.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Butoh la wey! Saje nak tambah butoh bagi banyak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...