ANDA SEDANG MEMBACA

18

1 (JUGA)


Entri di bawah saya nak buat sejurus selepas game. Tapi atas sebab-sebab kesihatan internet, ia tertunda dan jadi redundant dengan entri j or ji. Gambar pun gambar lama, tapi sakit hati pembenci manchester united, saya tak ambil peduli.

entri ini mengambil teladan dari entri ini: 1 (yang ditulis oleh pelajar UiTM)

Dahulu segan juga nak riak bila team kesukaan berada di persada liga walhal team nombor dua dan tiga ada game belum dihabiskan. Iyalah, takutlah berada di puncak itu sekadar seminggu saja, seperti The Gunners. Tapi melihat abang pipi kita kata ok riak sebegitu dan peminat-peminatnya pun ikut sama riak, maka mereka sudah tentulah telan liur sahaja bila kami turut menggunakan konsep riak yang sama minggu ini.

"Eeee, aku benci Manchester United sebab mereka poyo masa berada nombor satu liga walhal team bawah kurang game dan boleh pintas mereka minggu depan" harus dibuang dalam senarai anda sekarang kerana anda telebih dahulu melakukannya. Jangan buang point benci Manchester United kerana peminatnya riak nak mampus bila menang kerana ia masih diamalkan oleh kami.

Altogether now - YA A AWWWW!!!

Eeee, bencinye,


Eeee, gol lagi? bencinye...


hatrick? eeee, bencinye.


Eeee, bencinyeeeee. Nasib baik striker kami hensem (baca: Torres)

(Semoga Manchester United terus dipersada liga agar diriku dan rakan-rakan aman sejahtera)

18 Ulasan:

pakkordi berkata...

Chehhh..

j or ji berkata...

4 tumbukan padu ke udara gaya rudeboy memang markah penuh!

TERUSKAN POYO!

peminat Manchester United takda masalah nak poyo sebab dah rutin.

yehaa!

deusXmachina® berkata...

Marilah poyo
Hanya yang poyo je leh champ EPL
Glory Glory Man United!!!!

beliabencibungwahab berkata...

sungguh melampau kepoyoan mung itu..hahahhahahahahha..mnggu nih man u x men..so pempaham je laa..the blues akn kmbli ke ats..ahahahaa..

gascoigne berkata...

ye Torres mmg hensem....

Lucius Maximus berkata...

"Eeee, bencinyeeeee. Nasib baik striker kami hensem (baca: Torres)"

Aku boleh bayangkan Jannah yang cakap...

Mr. Shcomey™ berkata...

yeyeahh man united!

talkIZcheap! berkata...

United fans have the right to be arrogant, becoz most of the time, they're right!! (huhu...)

HafizChan berkata...

hebat bukan?

s t a b i l z berkata...

terima kasih Rooney. Banyak points aku dapat malam tu. Terima kasih daun keladi. Btw, aku rasa Nani patut dapat kredit jugak sebab main cantik malam tu. He should play more!

mangifera berkata...

yer la, riak la. takbur la. mintak2 kena panah petir! wahaha.

congrats ManU, well played game, better dari game Burnley.

talkIZcheap! berkata...

Nani very good that nite! The best so far (for him) in this season in United shirt...

He should play more and be more decisive (like the cross he gave Roo on 3rd goal)...huhu

SFB berkata...

mari kasi bakar line pembenci Man Utd.. hahaha

R.K berkata...

ok ManU kat atas .. ok
-tadepapepun-

haha ^^

FIRZA berkata...

sial...bleh plak gua jatuh krusi bace entri ni....demit...!

HEROICzero berkata...

Fan United, arrogant.
Fan Chelsea, Hoping.
Fan Arsenal, Cocky.
Fan Liverpool, Stupid.

Go Go Manchester United~ <3

nik az amin berkata...

HIDUP MU

Redz da Tsar berkata...

Terbaik la... Haha.. Kreatif...

GGMU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...