ANDA SEDANG MEMBACA

58

Champions League Bukan Milik Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, Mac 09, 2011 ,
"I okey je laa... U tak okey ke?"

Penyokong Arsenal semua, bertenang saja la. Champions League ni sebenarnya bukan kerja kita. Ini kerja Liverpool.


Mari kita sama-sama mendoakan agar Liverpool menang Champions League.




Team yang pandai buat kerja kui3

58 Ulasan:

ijan berkata...

fes..
saya gunners saya ok!

matbong berkata...

to ARTsengal..
MUAHAHAHAHAHAAA

Pipiyapong Abdillah berkata...

Kui3

PAP berkata...

FA cup hujung minggu ini akan menyaksikan ARSENAL akan membela nasib bolasepak manusia apabila menentang pasukan SETAN DURJANA.

maruah bolasepak manusia kini terletak pada askar-askar ARSENAL untuk menghalang setan-setan UNITED daripada memalukan manusia.

buat LIVERPOOL, ingatlah kamu tidak berjalan keseorangan.

kami sentiasa bersamamu. kutipan tabung LIERPOOL BERSAMAMU dengar khabarnya sudah mencecah hampir beberapa tangisan.

dewajiwa berkata...

apa motif sebenarnya komen PAP nie? nak cari kaum MU-haters baru ke apa? pukul anak sindir menantu punya stail tu. good luck la ye piala FA nanti. mesti Arsenal menang punya. dun wori my child

Emoon Zulhilmi berkata...

Aishh!
wajarkah liverpool dibahan?

kah kah kah

MuKaHaNTu berkata...

MASSIMO BUSACCA: New Millionaire

Adat kalah kena diam..biar kena nganjing. Blajar dgn Liverpool. Jgn blajar dari Yana. Fan Men Yu nak kutuk, biaq pi kat depa..tapi Fan Man U yang boleh fikir plak cakap cengginih: "Arsenal ran ragged like we all expected by Barcelona, but have to say referee Massimo Busacca was a complete joke."

Takdak hal..jgn jawab2..kita dah biasa sangat dah patah hati untuk emo lagi. Haha..pengalaman itu mematangkan. Lek lek..

LS berkata...

adakah ini season terakhir fabregas bersama arsenal?

Mohd Idzwan berkata...

entry mcm nak ubah topik?? xpe la..at least arsenal dah cube yg terbaik ye tak? congrats arsenal

saya reds, saya okay!

i'msosupernotcool berkata...

syabas pipi.
saya gunners saya ok!

makanbola berkata...

'Team yg pandai buat kerja'
Pengkomen sila paham ayat ni,jgn jd bangang nk trus komen 1st kepala bapak

GGMU berkata...

'saya mendoakan liverpool menang champions league' season bila???

ni menganjing ke ape?

hampaLA@hantu berkata...

ni small time pnye bhn..we want more har3x

zool berkata...

saya gunners saya ok.

saya kene red saya ok

ref mcm sial saya x ok

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pengalaman 5 tahun trophyless mematangkan fans2 arsenal.. gua salute dengan ketabahan lu orang..

kehkehkeh..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Nasihat kepada peminat Arsenal :
Sesungguhnya menyalahkan pengadil adalah perkara paling hina di dalam bolasepak.

Adat perlawanan bolasepak, kalau tidak menang, pastinya SERI atau kalah. Pengadil berada di atas padang adalah sebagai pelengkap kepada perlawanan. Dia tidak membawa manafaat kepada pasukan HEBAT dan BERSENI seperti Barca dan Arsenal. (Tetapi untuk Mancehster United, mereka MEMANG perlukan pengadil....)

Pasukan yang ART seperti Arsenal perlu tenang dan merendah diri dengan kekalahan mereka di tangan Barcelona. Sesungguhnya, pasukan yang hebat adalah pasukan yang mampu berjuang dan terus berjuang sehingga mencapai kejayaan. Halangan-halangan sampingan seperti kesilapan pengadil, kecederaan, kehilangan bintang hanya akan menjadikan kejayaan yang akan digapai kelak lebih manis dan bermakna.

Apapun, marilah kita mendoakan pasukan Barca yang hebat menjadi Juara Eropah! Selain Arsenal, Barcelona adalah antara pasukan bolasepak di dunia ini yang masih memperjuangkan bolasepak berseni dan hebat, disamping pasukan Belanda dan Perak FA.

Demi bolasepak ART!

adinda anna liyana berkata...

eh muka hantu, xyh nk petik2 nama org boleh?

btw, komen pap terbaik...

pape pun, oklah tu..fight la jgk..arsenal xd nasib je...

gula-gula berkata...

mana ada fight malam tadi. arsenal try main defensive last-last selalu kena bola thru. arsenal tak sesuai main defensive terutamanya dengan team macam barca. 0 shot on goal, buatkan aku rasa semalam bukan arsenal yang main.

nasib baik sudah bersedia mental untuk datang kerja pagi ni..uhh

Streetwizer berkata...

ini sgt art....

hellghast berkata...

artsengal main cam budak bangang mlm td,terima kasih kepada nasri,gerakan cantik back heel punca gol pertama messi.

dah tau main 10 org,ape lagi main parking bus la,ini sibuk nak main cam 11 org...

aksara pg ni,nessalo
cilake aku tau la aku lum sarap lagi,suruh aku minum nes lo ke ape?

adinda anna liyana berkata...

erk..gula2..mksd saya, fight tu kira ms kt emirates kn mng..ok la tu..

Jarr berkata...

Aok nok distract org dari bahan arsenal cer agok agok sikit..
dengki la tu Liverpool ada 5 Champs League.

Arsenal kalau nak menang Champs League next season cuba amalkan minum kopi Habbatus Saudah.Sebelum tido makan Vitamin Champs yg tablet tuh.

Awang Joe berkata...

walaupun x tau bla lpool nk masuk cl balik...semoga doa anda semua menjadi kenyataan...terima kasih krn sggup mendoakan utk lpool...semoga doamu mnjadi kenyataan...hehe...

nu_Ox3r berkata...

liv jugak yg kena.kuang hajor pny pipi.xpe2.liv xkn menghampakn harapan ko pipi.hahahha

pokdegrunge berkata...

in arsene wenger we trust..
kaloh pon kaloh la asal art..haha
ref fifa mmg anok babi..10 lwn 11 mapuh la bodo...advantage la mse byk g..baser ref pale lembu!!

Muhammad Syahzannizam berkata...

harapan pipi yang liverpool akan menang UCL mungkin termakbul season 2098-2099..

sinach zawawi berkata...

aku sbagai fan liverpool berkata 'aminnn' atas doa pipi..x tahun depan, 2 tahun lg.lek aaa..

anyway, aku tgk kejap je game td. tp mmg kesian arsenal. barca men lawa sgt. pelik jgak diorg ni, awatla xmain parking bus je.pikir pride jgak ke? adohai..

kakiberita berkata...

gua jangka MU kalah ngan arsenal. dan gua jangka MU tetap power. simple.

hantuLongkang berkata...

"Team yang pandai buat kerja kui3"
-pipiyapong-

i take it as a complement...again..kui734

elok la korang kalah UCL ni, konsentret kat BPL pulak...liverpool dah buat kerja, padnai2 la korang pulak buat kerja...jangan asyik nak seri pulak...kui4245

Pet Shop Boys berkata...

Aku rasa Pipi ikhlas bila cakap Champs League bukan kerja Arsenal. Itu kerja Liverpool...

Arsenal boleh fokus pada liga dan FA.

itupun kalau ref memihak pada Arsenal ah bila lawan Man U nanti. Tapi antara pengurus Scots dan pengurus France, kemungkinan ref nak memihak pada Wenger tu macam.....kureng sikit ah.

Keep up the good work Arsenal :)

kalau ada van Persie tak mungkin Barca boleh beat lu orang...

Cob Nobbler berkata...

Aku rasa Liverpool ni memang glamer la - kalah dorang sebut,menang dorang sebut - tak main pun dorang nak sebut.

Betul-betul glamer..kahkahkah!

Pet Shop Boys berkata...

Bukan sahaja Liverpool glamer, tapi kadang-kadang diaorang boleh jugak beat Manchester United 3-1....tanpa penalti macam team Chelsea buat tu

Askar MUFC berkata...

takper kem Arsenal, aku paham apa yang cuba disampaikan. korang bukan gloryhunters, korang pencinta bola sepak art. apa guna dapat piala kalo tak art yer tak, syabas.

harap harap FA cup wiken nih Arsenal tidak menghampakan harapan penyokongnya untuk membuktikan art lebih penting dari menang..huahuahuahua

biar mati piala jangan mati art!

zuhairul berkata...

haa itu laa, setakat menang 2-1 tu, jgn bangga sangat noo..
tapi tak perlu malu kalau kalah dengan barca, sebab barca mmg power dari segala segi.
lainla kalau kalah dgn liverpool. nak2 kalau kuyt ke, lucas ke, ngog ke, atau paling busuk pun dossena yang score. itu baru malu.
sedangkan mourinho kena beduk sampai 5 bijik pun dia tak rasa humiliated.

btw, elok sgt la tu kalau dah kuar UCL. fokus pada BPL plak.
tahun lepas gerrard dah assist drogba.
tahun ni jangan sampai gerrard terpaksa menggampangkan diri dengan buat backpass ke van persie plak.

E berkata...

perasan reff minum air dengan barca lepas game..

Hazard Ali berkata...

Banyak jugak antara komen ni yang aku gagal nak paham.. tapi.. entry itu bagus. Haha. Good distratction.

galileo berkata...

G.G...hahaha

Pet Shop Boys berkata...

hazard Ali....Kungfu Panda tak best! Finding Nemo lagi best ok!

adinda anna liyana berkata...

komen zuhairul pn saya suka..lg2 part last tu...cm haram..game yg menyaksikan liverpool sengaja mengalahkan diri krn dengki kt MU...

ijan berkata...

smalam rse nak emo je sblm tido,tp bgn pagi ni rse chil plak..
komen2 kat sini mmg bg moral up hehe
saya gunners saya ok!

Hazard Ali berkata...

Kungfu Panda best sebab gua tengok. Finding Nemo tak best sebab gua tak tengok. Ngerti? Hahaha...

(tengah bayang avatar aku gambar nemo.. gile adik adik siot!!!)

kareem berkata...

hellghast, bukan nasri tapi fabregas punye back heel.

Riderz berkata...

wuahaha xde keje..
arsenal kalah tp mnganjing liverpool..

ini adalah fakta,
arsenal adalah sebuah team yg sentiasa dibelenggu malang :p

hampaLA@hantu berkata...

LOL komen @Pet Shop Boys terbaik...pwned abis trololo hahaha

talkIZcheap! berkata...

"btw, elok sgt la tu kalau dah kuar UCL. fokus pada BPL plak.
tahun lepas gerrard dah assist drogba.
tahun ni jangan sampai gerrard terpaksa menggampangkan diri dengan buat backpass ke van persie plak."


heh heh heh,
heh heh heh... xD

WV: wipir - weep the tapir

kakiberita berkata...

cite kunfu panda mengalakkan obesiti.. cite xsihat..

Hazard Ali berkata...

@Kakiberita : Baek.

Besi Karat berkata...

Masalahnya, Arsenal pagi tadi main bolasepak ke?macam main galah panjang ja.

mr dimaz berkata...

malang dgn arsenal x dpt dipisahkan..
rambut sagna da mcm padi tggu mse je nk kuitp hasil...
fabregas serasi dgn permainan barca..

momokonyok berkata...

in arsene we trust!
kami terima kekalahan dengan hati terbuka.
no complaint

keli berkata...

Ingat arsenal ingat sagna....
Sape yg tak kenal sagna jgn mengaku gunners...kakakaka...

Camne nak kalahkan barca kat nou camp...
Liverpool sedia membantu anda.
http://www.youtube.com/watch?v=Zv-4oQOfipg

kikiki....apedehal mmg liverpool pandai buat keje

adinda anna liyana berkata...

baru perasan komen kakiberita kat hazard...kah kah kah..

kungfu panda terbaik kot. comel plak tu..hrpnya hazard tu comel la cm kungfu panda..

jerong berkata...

kesian.....yg kalah mesti ada alasan tp kalo alasan cam mangkuk jamban bebal jugak nak bace..kahkahkah...

len kali kalo nak main parking sebelah padang sila pergi menuntut ilmu dekat inter milan...

pokdegrunge berkata...

10 lwn 11 mapuh la lembu

Hazard Ali berkata...

YANA : Erk...

kakiberita berkata...

yana & kungfu panda : gulp!

Pet Shop Boys berkata...

Hazard mmg comel....Yana je yg tak.

keli berkata...

Geli........eeeee
Kaler panda macam tapir...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...