ANDA SEDANG MEMBACA

51

Penulis Tamu - Filem Terbaru Di Layar Perak





51 Ulasan:

LS berkata...

mcm haram

gula-gula berkata...

HAHAHAHAHAHAHA merah kaw

ayobkelubi berkata...

aik?

penulis tamu pun dah tulis ikut stail pundit sokernet..main gambar jek..

by the way

NICE ONE!.

Azan berkata...

lol.. Nani AF tu memang semat abis..

Streetwizer berkata...

semerah muka ferguson,merah lagi hidung wenger...

Awang Joe berkata...

kerana kekalahanmu itu kegembiraan bagiku...woof woof...kui3...

Norhafiza Yusoff berkata...

macam gampang poster
ahahahaa

adijaya berkata...

jangan lupa juga untuk menyaksikan sambungan movie ini:
Semerah Wajah Ferguson 2
di pawagam terdekat anda
12 Mac 2011

menampilkan bintang jemputan: adik jack wilshere

kakiberita berkata...

biasanya team power akn dianjing selama beberapa minggu.. MU bangga kerana menjadi team yg menjadi tumpuan ramai utk dianjing anjing kan.. menunjukkan MU power tidak terhingga.. terima kasih semua.. MU power!

GGMU berkata...

aku ok. setakat kalah 2 kali berturut turut .. apedehal...dah biasa dah dgn kalah dgn liverpool tapi menang liga.

tetiap tahun buat mcm ni time menang liga.

tahun lepas, menang dgn liverpool tp tak menang liga...so apedehal...

Cob Nobbler berkata...

poster stadium Stanley Park nih..

by the way bila stadium ni nak pasang cerucuknya?tak dengar kabar pung..

sialan ini Tom Hicks..

hantuLongkang berkata...

cerita dah basi baru nak keluar?..kehkeh

zuhairul berkata...

aik nama nani af ada, tapi apasal muka dia takde dalam poster?
kamon derr, nani tu mendukung watak utama, kalau tak, masakan sampai 2-3 group muncul kat fesbuk pasal dia je.
dia bukan sekadar cameo atau pelakon tambahan.

btw, nice jugak sebab dah lama slot penulis tamu ni tak berpenghuni.
tapi ni dikira penulis tamu ke?
apa yang dia tulis?

pengesahan perkataan aku 'immadon'? ini macam dialog yg dalglish cakap kat ferguson masa ferguson cium tangan dia ni.

Hazard Ali berkata...

Boleh improve lagi ni.. hahaha

E berkata...

dah macam hell boy dah pak alex..

galileo berkata...

nice lah...
kompem pecah panggung...
kahkahkah

i'msosupernotcool berkata...

klasemen!!

Mohd Idzwan berkata...

puas la aku carik ape benda yg ditulisnya..rupe2nya poster je??

saya reds, saya okay!

sinach zawawi berkata...

entry ni bosan dan xbest. mende korg bayar penulis tamu mcm ni??? gile sampah

Jarr berkata...

@kakiberita,Man U kena nganjing seminggu dua ni sebab team power?
Kalau camtu Liverpool lagi powerla..

dari sejak aku click Sokernet sampai skang tak peanh tak nganjing Liverpool.yay Liverpool power.

Kurast berkata...

ate..? ade keme heran?

kakiberita berkata...

jarr : liverpool kena nganjing pasal dorang bebal. MU pulak pasal diaorang power. simple gila persoalan kau. bdk2 arsenal pun bulih jawab.

Nik Saiful Anuar berkata...

lol, mane artikelnye?? should change to "pereka grafik tamu", kahkahkah

kakiberita berkata...

penulis dalam kamu dewan bahasa bermakna 'satu visual yg difahami melalui mata' samalah seperti tulisan, kita memahami melalui mata. jadi gambar pun adalah merangkumi bidang penulisan kerana kita guna mata.

kalau bebal jangan tunjuk. belaja tinggi2 kamus dewan pun xpenah baca.

encik azuwan berkata...

kakiberita mcm butthurt je?

kihkihkih..

hehehe.

hahaha.

kahkahkah.

hihihi.

kehkehkeh.

PMS ke?

kakiberita berkata...

tu la. sakit hati. butthurt sangat2. bila rmai bebal. terus saya butthurt.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"MU bangga kerana menjadi team yg menjadi tumpuan ramai utk dianjing anjing kan.. menunjukkan MU power tidak terhingga.. terima kasih semua.. MU power!" - Kakiberita

Sebenarnya, Mencipap United dianjingkan sebegitu teruk bukan disebab pasukannya hebat (kalah dengan pasukan Sandarkan Pada Kenangan, apa yang hebatnya?), tetapi kerana adanya pe'el peminat-peminatnya yang seperti anda.

Apapun, tahniahlah.

ANDA SUDAH BUTTHURT!

matbong berkata...

Nani injured xleh main 3 game je tp menangis macam xleh main 3 tahun..
WAKAKAKAKAAKKAKAKAKAA

orang_es berkata...

blh tgk beza otai bola (jarr) komen dgn budak br nk tgk bola (kakiberita) komen.

keli berkata...

There is only one KING
KING KENNY

and there is only one LUIS
LUIS SUAREZ

luis nani
uweeekkkk....uweeekkkk...nak nenen...kakakakakaka...

jerong berkata...

menang ngn man utd mcm menang sume piala kt dunia gamaknye...xpe sume dah sedia maklum bahawa liverfool xmng ape2 pun xpe asalkan dpt kalahkan man utd sudah mencukupi buat the kop..koman2 ade gak kenangan manis ujung season ni..

xzter berkata...

yerrr laaa... kalau M.U. kalah..mcm ribut taufan sumer anti-M.U. hentam... cube masa singalaut betina kalah.... x der pon nak buat mcm tsunami... arsengal yang berlagak nak dapat 4 trofi thn nie x der nak komen.... cam HARAM!!!!

trevor berkata...

kah kah kah m.u fans dah butthurt.

sobar sobar. sobar itu separuh daripada kewarasan.
keh keh keh.

Awang Joe berkata...

xzater : mmg laa anti fuckchester hentam klu MU kalah...nama pun anti...pasal artsenGal tue...sumer org dh tau...team budak2 yg minat ben10...mls nk layan budak2...kui3...


p/s-tapi pipi (ultras gunner) bkn budak tp budak yg besar...hehe...

Jarr berkata...

kencing belum abis buih...takyah la nak cerita pasal kamus dewan bahasa sgt.

ye la ye la, Man U kau power.Aku butthurt,Liverpool bebal,sandarkan pada kenangan.Man U beraja dihati..huhu

kau patut tukar nick,takleh pakai kakiberita..pakai kakicagu lagi bagus.

wheeeeeeeee

ayobkelubi berkata...

kah kah kah!.

dewajiwa berkata...

superb poster nie.
tekanLike.

ada apa muka SAF yang merah tak yah edit. kalau edit macam nie nampak cheap. lame ass. tapi kudos la sebab idea tu original.

aranhellstorm berkata...

kah kah kah kah..

ada lagi hiburan pinggiran untuk aku minggu ini rupanya....

kah kah kah kah...

giler la, manyoo memang power..

power sampai pakcik alex lu tu merajuk taknak buat presser ngan media.

power giler sampai nani melolong-lolong macam kena ragut beg tangan ngan gengster merseyside.

power giler sampai cikediscikaro pun tak sampai hati nak raikan gol dia.

power giler manyoo sampai fan depa macam kakiberita baca sokernet sambil bukak kamus dewan...

kah kah kah kah!!!

word verification:spestri = spastik mcm fan manyoo...yoooo yoooo yoooo yuuuuuuuuu

mangifera berkata...

inilah masalahnya kalau sokong team yang selalu menang. Hidup asyik at the top...maka bila sekali kena hentam sampai terduduk, takleh nak handle pressure dan butthurt.

LOL. aku gelak guling2 baca kakiberita punya reply. sumpah tak pernah jumpa orang butthurt camni punya teruk. :P

kenapa Liverpool suka sgt menang dgn Man U? tu boleh wiki dan tahu history Man U and Liverpool rivalry. tapi takleh lawan rivalry Milwall and WEst ham lagi. itu mmg stock berdarah dan mati punya rivalry.

Manager Man U je yang bila kalah takleh nak ngadap media. emo kid sungguh Alex Fergie. Be a man la Fergie.

kakiberita: apa cerita drogba kat Man U? Sihat?

dewajiwa berkata...

bacul sebenarnya SAF nie. macam sesetengah kote kat Sokernet nie gak la. kalau menang atau seri baru nak mengadap press (read: penganjing) tapi kalau kalah menikus dan menghilang. bila ada match besar dan menang baru terhegeh-hegeh nak jenguk bar (read: Sokernet) untuk mabuk-mabuk. faggots la SAF nie kan?

kakiberita berkata...

gila. fist time gua rasa sedih dan terganggu emosi. tempat ini mmg buat gua rasa terpinggir. terguris hati..

korang semua mmg tapir lah. buat gua sedih..

jerong berkata...

xpe kaki berita...kau teruskan aje ngn berita2 panas kau tuu...heee

Jarr berkata...

@kakiberita jgnla terguris.Lepak je sini.
saya takut baca blog awak..sebab sgt angker lah tmpt2 tu..

buatla satu entry pasal bola.Baru meriah..2 pupu Adam Haris eh?

se7en berkata...

skill photoshop yg amatur,crop tak bersih, font outdated, klu mcm ni punya poster org lebih teruja nak tgk filem 2 alam, balik berlatih lagi,

keli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
flamez berkata...

kakiberita = ASSHOLE
You try so hard to be that kind of person....

mangifera berkata...

kah kah kah kah kah. terguris ke bang kakiberita? adeh..gi merajuk tendang2 nani dengan pak alex tu eh. pak alex kan kaki pukul player, ego besar gunung tapi hati tisu siot.

ko dah kena, tahan je la kan. don't get mad, get even instead.

hey, an asshole should get asshole treatment right?

hahaha.

kakiberita berkata...

saya merayu. janganlah hambur kata2 kesat pada saya. dan jangan lah mengejek-ejek MU. kamu tahu kan MU power?

kakiberita berkata...

tolong jgn ejek MU. please..

dewajiwa berkata...

pembaca Sokernet,
aku bukan nak pertikaikan Kakiberita nie kelab mana dan sukahati dia la nak support team mana. hak masing-masing kan? tapi
kalau korang perasan Kakiberita nie macam belum ada kelab yang tetap. even dia tak sure MU tu sesuai ke tak dia nak sokong. so, aku tak rasa dia fan MU. dan Kakiberita, please show us the true colour. tak sedap nak menganjing sebab tak tau dia nie team mana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...