ANDA SEDANG MEMBACA

41

Tottenham Hotspur VS Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, April 21, 2011 ,
Babi...

41 Ulasan:

'Ariff Ansaruddin berkata...

first! at least tak sebabi Copa del Rey untuk first half la babi

Berto berkata...

tapi game yg superb entertaining. copa del rey? boringg.

zed berkata...

mantap dan padat..

Abdullah berkata...

Sus crofa...

pengesahan perkataan: charh - arsenal mmg charh gile...

Heysátan berkata...

Arsenal yang bangang.

ijan berkata...

VDV mmg babi



ps:aku yakin komen akan cecah 100++

PAP berkata...

harammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ibnu sina inamza berkata...

arsenal jumpa team cap ayam sume kena ayam balik...

Skeper berkata...

Bale bale

Abdullah berkata...

Arsenal players get arty...http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2342933,00.html

Arsenal mmg art...LOLOLOLOLOLOLOLOLOL !!!...

iR berkata...

babi wenger

drizzt berkata...

terima kasih coys!

uncle fly berkata...

entry yg padat mantap dan padu

shahirahkhairudin berkata...

babi? indeed !

haha ! post paling aku suka.


yang benar,
sukasetanmerah

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

punya style...post sepatah je...

saudagar gaRAM.. berkata...

biasa jek..apa nak kecoh sangat..arsenal jek pon..

mrlrie berkata...

artikel yang padat dengan fakta dan penuh keikhlasan!!

makanbola berkata...

1.Chelsea
2.Man U
3.Arsenal
4.Man City
5.Liv
6.Spurs
7.Everton

*my prediction..npknya chelsea kembali menjadi harapan terakhir umat manusia

easymustard berkata...

'Harapan terakhir'??
Kah kah kah!
still 6 points.tu pun harapkan Kalou. Harap Torres? makan asap la jawabnye

GGMU!!

Alkisah berkata...

baby baby baby Uuuu, never say never pipi..

Tengku Sidek berkata...

hahahaha...

ann berkata...

berSERI ny ~

Hazard Ali berkata...

Dari berkajang, tinggal gambar dengan beberapa patah. Skang ni dah tinggal SATU PATAH aje dah?

Alaaaaaaaa................

hellghast berkata...

Dah boleh ucap selamat tinggal kepada Piala BPL...Man Lu dah bagi peluang tak nak amik,lepas ni memang takde harapan la...

P/S Real MAnang hahaha!!!

top_ace7 berkata...

Wow. Chelsea makin menghampiri.

hijaz.mohd berkata...

arsenal mmg bangang bab defend lead..mmg sial la..nsb baik aku da murtad dr sokong arsenal..x sanggup aku nk marah2 lg...

PELAUNG PULAU berkata...

fuhh entry paling klas dan terbaik di sokernet sepanjang taun nih... kalau ade anugerah entry of the year..ni laa entry yang akan aku calonkan

aksara: cronarnb( sebutan jepun kalau panggil klon arnab)

Yozad berkata...

Babi..
Habis je game tgk wenger salam harry mcm x ikhlas..kahkahkah..

Itulah Art..

rashideeshukri berkata...

entri camni pun boleh sampai 20++? kah kah kah.

end-to-end action. bagi neutral macam aku, aku rasa ini result yang adil untuk dua-dua team.

Shankly berkata...

keputusan draw smlm adalah disengajakan .bagi menyokong sepenuhnya proses pembangunan semula Liverpool- spt menanam kelapa sawit,
1st step,Liverpool dijangkakan tidak akan menyertai xpdc ke eropah kerana ingin menumpukan perhatian dlm liga doemstik.

Bkn tidak layak ngan peraturan baru Uefa , tapi memang tak nak pegi pun.

bagi tau siap² sbb supaya x terkejut season depan .

apapun bola tu bulatkan .. anything will happen at wembley and last game.

Ariffin Janal berkata...

yang dikejor tak dapat, yang dikendong tertinggal belakang. keh keh keh

A w a N berkata...

kuikuikuikui... haram tu

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

babi je? kahkahkah..

ZombA berkata...

HA HA...
entri paling ikhlas...
cayalah...!!!

ehehe

JaZ berkata...

Jangan risau Pipi, Masih Ada Yg Sayang

asyraf berkata...

arsenal telah diayamkan oleh kelab cap ayam. . . hahahahaaa

talkIZcheap! berkata...

aku cakap kat member aku, "dari ko tengok 'El-Klasik-ker?', baik ko tengok London derby, dijamin ada gol, banyak gol!"

aku siap predik 8-8 lagi scoreline dia, duk 3 minit, dah skor dah, lagi 3 minit ven der vart dah balas...

final result 3-3 sama, aku kecewa (pasal tak 8-8...)

kareem berkata...

sabarla pipi. Ref memang anti arsenal semuanye...

Streetwizer berkata...

ya..kelab budak tadika mmg babi...

Nik Saiful Anuar berkata...

klau x puas hati, lps geram time lwn man u nnt, hehe

pokdegrunge berkata...

in arsene ak trust..
mapuh mg r

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...