ANDA SEDANG MEMBACA

52

We are manchester United and we do what we want






52 Ulasan:

shahirahkhairudin berkata...

fes !

hellghast berkata...

1st!!!

lawan kelab pertengahan liga bolehlah hahaha!!!

hellghast berkata...

cilake! 2nd lain kali komen sekali la waoiii!!! jgn main 1st aje!!!

shahirahkhairudin berkata...

menyu memang power. pakcik giggs bukan kuda tua. rooney aku dah agak mesti sumbat paling2 pun sebijik.

adijaya berkata...

man utd ada giggs, sebab tu power.
cuba kalau wenger pertahankan pires, confirm power mcm giggs.

"in wenger we still trust"

TunjukSatuJari berkata...

poser!!!

shahirahkhairudin berkata...

@hellghast: aku dah komen la ngok ! tenet opis aku lembap.

mooie berkata...

6th. haha.
GGMU. mcm xnk men je schalke semalam.haha

muhamad imran berkata...

boleh nampak uban dekat rambut giggs

lara_nur berkata...

lara tidur semalam, dalam tidur lara mimpi MU menang. ayayayayyayaeeee

rashideeshukri berkata...

pfffftttt!

tapi MU memang patut menang pun, Schalke telah membuktikan bahawa sememangnya diorang layak menghuni tempat pertengahan liga.

mana kehebatan diorang masa lawan Inter hari tu? ke Inter memang celaka haram?

mrlrie berkata...

artikel yang sgt naif tapi disulami keegoan!

wanbu berkata...

GGMU

Abi-iRFAN berkata...

Team yang dah kalah dok diam-diam. Tengok je abang-abang besar kat MU buat kerja. Jangan tengok aje, sila belajar.

Kehkehkeh..

SFB berkata...

i like this post

2 thumbs up

apiz berkata...

XDOK FIGHT!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

up la entry berlagak lagi bro jorji..

talkIZcheap! berkata...

komen Adijaya sangat kontradiks, LOL!

p/s: boleh nampak jugak uban kat rambut aku... :p

hans0 berkata...

lain kali man u menang, tulis panjang2.. kasi jeles fan Penyelamat Umat Manusia tu

kareem berkata...

yg penting selangor tu takdela power mana. main cam haram je

LS berkata...

NICE :)

Jarr berkata...

Ni sapa nak jawab?

http://twitpic.com/4paylg

bala bala...

AH7 berkata...

permaianan y best

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Negeri Sembilan apa cerita?

Pet Shop Boys berkata...

Man U memang power, cuma ada satu team je yang boleh beat Man U...

tak payah pakai penalti

Tak payah menang 1-0.

Nak tau team mana? Cubalah teka....

talkIZcheap! berkata...

PSB: team tu memang power... power giler ah! aku dah tak terkata-kata...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@Pet Shop Boys - Team Rahsia?! Adakah dengan menyebut nama Team Rahsia itu bakal membuatkan stadium terbakar?

Askar MUFC berkata...

team tu kadang kadang jer timbul, selalunya tenggelam..huahauhauhau

Stammofa berkata...

hari nih bad day aku. kerja banyak, pastu Man U memang plak ( memang dah agak dah).. nanti payah plak Schalke nak menang kat Trafford Purba.

terpaksalah aku mengharapkan ketumbukan bintang daripada tanah furia roja utk kalahkan Man U final nanti.

yang jujur,

A.B.U tegar yg optimistik.

jerong berkata...

padan muke haters MU....bluerkkk....mst stress otak tgk game smlm..kt mamak smlm masing2 muke mcm canai basi je...kahkahkah

saiful aizat berkata...

@PSB - menang Manchester United > menang league. nuff sed.

Van der Rui berkata...

Hellghast,
Ok la tu menang lawan kelab pertengahan liga pun.. daripada langsung tak jejak semifinal... eh?

kareem berkata...

ah..final nanti kalah jugak setan merah ni...gua yakin!

keli berkata...

Syabas MU....Gua ingat kompem la MU masuk final. Tapi final nanti kompem MU kalah....good luck.

Hazard Ali berkata...

Babi. Komen KELI buat aku KELU.
Logik dan rasional, ini serius!

Owh, seperti yang dijanjikan,


"Alaa.. lawan kelab no.10 liga buleh aaa.."...

AKSARA PUN SOKONG : 'miMUgl' = me, MU gila likey!!!

pakkordi berkata...

@jarr,

http://twitpic.com/4paylg

Soalan: Gerrard cium camera, rio ferdy cium siapa?

top_ace7 berkata...

Harap-harap Real boleh buat miracle dekat Nou Camp. Aku mengharapkan final Manchester United vs Real Madrid. Atau Manchester United vs Ronaldo.

Kalau Real beat MU memang dia patut kemudi MU season depan. Hahaha!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Harap-harap Real boleh buat miracle dekat Nou Camp. Aku mengharapkan final Manchester United vs Real Madrid. - top_ace7

HAHAHAHAHAHA!
HAHAHAHAHAHAHA!
HAHAHAHAHAHAHAHA!

ymn berkata...

hahahahahaha

schelke vs Real Madrid final at wembley

Pet Shop Boys berkata...

ok, serius time.

walau aku supporter Liverpool, ini tak bermakna aku nak Man U kecundang dlm saingan CL ni.

Aku nak Man U pi final dan menang lawan Barca nanti. Dan aku tak rasa itu mustahil. Menang Messi tu macam cilake, tapi harap crowd di Wembley nanti bagi ruang dan kelebihan untuk anak-anak buah Sir Alex.

harap kemenangan Man U nanti adalah sebagai hadiah hari jadi untuk bakal King of England nanti sempena perkhawinannya. Cewah.

talkIZcheap! berkata...

LOL!

ymn, tipikal Liverpuldians, terlampau optimistik :p

Barca vs MenYu di final, ini akan jadi (kalau betul-betul jadi)ulangan game 2 season lepas...

kali terakhir ulangan macam ni terjadi ialah pada season 05 dan 07, di mana pemenang untuk final pertama, kalah pada final kedua...

hmmm, history to repeat itself??

talkIZcheap! berkata...

PSB: ko memang betul-betul orang ENgland lah aku rasa... :p

Hazard Ali berkata...

PSB jujur semacam la 2-3 menjak. Tidak dapat tidak, aku curiga.

Hahaha..

Er.. tamau lawan Barca leh?

top_ace7 berkata...

@TTB: Aku tau ianya hanya liquid dreams. Tapi bosan dowh. Barca vs MU.

p/s: Mana tau Real menang UCL dan diorang boleh ganyang piala UCL tu pulak. Hahaha!

Mohd Hilmi Sauti berkata...

kelantan mng ngan selangor ni ape citer plak?? takan senyap je..ye dok??? hahahaha....
obe maner obe???kuang..kuang..kuang!!!!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Mohd Hilmi Sauti, sila gunakan kata ganti nama TEAM RAHSIA sekiranya merujuk kepada pasukan bolasepak paling berkuasa di pantai timur.

Silap cakap, badan akan binasa.

Streetwizer berkata...

team rahsia? uish...nanti ada butthurt..

adijaya berkata...

manchester kalah takde update ke?

adijaya berkata...

alahai.. nape palk ni komen kena tunggu approval?

Stammofa berkata...

eh.. knape tetibe je pasukan yg dikatakan terhebat du dunia boleh kalah dengan team adik-adik tadika plak?

rasa cam nak wat kenduri kesyukuran je...

Shamil Gunsō berkata...

still xde post pasal arsenal menang lawan manutd..

sokernet writers confirmed for bandwagoners faggot.

talkIZcheap! berkata...

"eh.. knape tetibe je pasukan yg dikatakan terhebat du dunia boleh kalah dengan team adik-adik tadika plak?"

ngan adik-adik tadika, kita buatlah amal jariah, kasik League open sikit, baru ramai beli tiket (atau langgan Astro)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...