ANDA SEDANG MEMBACA

54

We are Arsenal and we do what we want

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, Mei 02, 2011 ,



Arsenal menang dengan bermain cara Arsenal. Dalam perlawanan tadi, semuanya sempurna tanpa sebarang kontroversi. Kad-kad kuning dilayangkan di tempat sepatutnya, keputusan pengadil tepat dan mantap, tendangan Ramsey bersih, Wojciech Szczesny cemerlang, permainan menghiburkan, seisi stadium seronok melambai lambai tangan dan serba serbi baik sekali. Kan?

Tapi sebenarnya yang penting,













Beliau sentiasa tenang.




Notakaki: Gua dengar cerita budak budak Chelsea sokong Arsenal tadi. Benda-benda macam ni gua tak suka. Kalau boleh cuba elakkan. Buat kerja masing-masing, okey?

54 Ulasan:

Ayub.skod.mg berkata...

mantop dan tenang

aRief berkata...

dilarang komen 1st2.

ijan berkata...

arsenal menang :)

top_ace7 berkata...

Wenger bila menang baru nak salam the other manager ye?

ammar berkata...

kahkah300jutax kalah

Encik Akmal berkata...

ingatkan ada biodata adik ramsey...

ammar berkata...

yg xtenang si beruk rooneyyy,,,,muke cm sial...hahahah

Mohd Hilmi Sauti berkata...

in conclusion, arsenal mmg arsenal...TERBAEEKK!!!!
kontroversi,xyah ckp la...kalo nk kire jgak pon..arsenal akn mng 2-1!!! keh300jutax.....

Heysátan berkata...

bila main xde pressure nak menang cup baru la menang bebudak lemah syahwat nih...tapi sebenarnya yang penting, hehe...who the fuck is man utd.

nunu berkata...

hiks terpaksa sokong Arsenal lah bro
sape tk nak mimpi title
tak gitu?

keli berkata...

The real winners are chelsea & liverpool. Ok, skrg buat kerja masing2...kakakakaka. Notakaki mmg tepat dan jitu...kikiki..
Double to trouble plak ehhh...kikiki.

Nik Saiful Anuar berkata...

ape makan ramsey nih, ngan KelabBolasepakSebenar die score sambil pejam mata je??

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

barulah mencabar sikit camni.. kamonlah.. takkan nak bagi kitorang celebrate awal kot.. so dengan adanya kekalahan ni, EPL akan lebih dramatik dan akan menarik penaja-penaja serta pelabur-pelabur untuk membuat keuntungan di England.. kamonlah.. takkan tu pun gua nak ajar.. bussiness minded sikit.. kehkehkeh.. juara dah tentu kite tau sape..
GGMU..

makanbola berkata...

pipi kalau post mesti posting2 legend.lepas ni mesti posting ni jadi recurring posting kalau arsenal kalah plak...mcm posting biodata adik wilshere aritu...class!

Hazard Ali berkata...

gua dah nampak entry ni dari last week lagi dah. adeh. pelan2 skit la, pedih bontot ni weh. haha GGMU!~

Ayub.skod.mg berkata...

alasans incoming~!

hellghast berkata...

ahhh dah kalah macam2 alasan! pigidah!!! pengadil pun same bola kena tangan vidic buat2 tak nampak pastu buat muka mcm terpinga2 hahahaha budoh!

Aksara : exected,yeah memang excited!!!

nyzm berkata...

eleh aku puji ape mentaliti man utd lwn arsenal walaupun attacking mcm celaka

nganjing je tau.. woof woof! kahkahkah

GGMU!

Rezal Ishak berkata...

arsenal main 12 orang !

faridismat berkata...

even ref 'melepaskan' vidic hasil terbangan ala van der sar nya..tapi man u still tak leh menang! hahahaha...Arsenal (1) vs (0) Man U + Ref...hahaha

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

tahniah kepada arsenal.. tapi peminat2 chelsea mengharapkan kemenangan team lain untuk chelsea ade peluang mng epl.. hehe

Streetwizer berkata...

rupanya team harapan umat manusia jugak "sandarkan pada art" la yek?

kah kah kah...

Abi-iRFAN berkata...

Nampak sangat MU nak bagi peluang kat Arsenal berebut tempat kedua dengan Chelsea. Baru semangat sikit ye dak?

:P

Raiden berkata...

haha sesama jiran London kena saling tolong menolong ye tak?? Aku yakin fan Liverpool pon sokong Arsenal dan Chelsea untuk stop MU menang title ke-19..showdown kat OLd Kerepot minggu depan!! Masih ingat 2-1??

Popo berkata...

bile kalah je tibe2 banyak alasan..

pigi dahhh!!

minggu depan kalah lagi nanti keluar alasan lain pulak!

rashideeshukri berkata...

yaaaa Sagna sentiasa tenang. tenang seperti rambutnya yang berwarna-warni.

apa ni, dengan team Sandarkan Pada Kenangan kalah, dengan team Harapan Terakhir Umat Manusia pun kalah, ni dengan team Taski Wenger pun kalah?

mana mentaliti klasemen, mana? kah kah kah.

Kap berkata...

Selangor boleh.

ringo berkata...

man untited vs the rest of premier league teams

kareem berkata...

Sape yg cakap wenger bile menang baru nak salam other manager tuh?? Die baru tgk bola ke?ke tgk telur sendiri?

Jimmy Pastore berkata...

muka ferguson kaler ungu di akhir perlawanan... priceless.

AlexiaAqram berkata...

dengan budak sekolah pun setan merah kena makan. macam gini ada ciri2 nak jadi juara?

missnadira berkata...

nak biodata adik ramsey pliss...cekelat kegemaran..minuman kegemaran..hehehehehe:P:P

sinach zawawi berkata...

yg penting liverpool menang n duk no5.what a comeback. dari relegation zone ke top 5. thank you kenny. mane camp liverpool ni???

anyway, congrats arsenal. good luck chelsea.

YNWA

Pojie berkata...

anyway, congrats arsenal. good luck chelsea.

Pak Alex & Co. berkata...

owwyeahh?? catch us if u can Carlo~~

hahahaahah

jujia berkata...

gambar kat atas tuh xde yg nk edit ke? kasi lobang sikit muka mintak pelempang rooneyh tu..

ammar berkata...

sagna lg ensem dri rooney...kahkahkah

asyraf berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
asyraf berkata...

nampak sangat sume anti man u. . ntah pape. .mcm budak2 je benci2 ni . papehal selangor boleh

Stammofa berkata...

dengan team bebudak pon takleh menang. kate team paling hebat kat EPL..

takyah banyak-banyak alasan. yang kalah tetap kalah, dan layak kena anjing. yang menang layak berlagak dan bercakap takbur. mudah kan?

Abdul Munir Sanusi berkata...

Lu memang gua kasi angkat ibu jari kanan. Memang kacip punya menyindir!

matbong berkata...

Evra mane evra?? KAH3
Setan kalah dengan team kanak2 tadika ker??

keli berkata...

Ha'ah lerrr...komen sinach zawawi betol derr. Kem liverpool lama dah takde entri...Gua ingat jannah dgn dingin tengah bertapa smpai season depan kot.
Muke rooney kat header tu da mcm orang utan mengamuk...kakakakaka..
Camne pon gua ingat Van der Sar da ada pengganti, nama die Nemanja Vidic kalo ikot prestasi die malam tadi...kakakakaka

i'msosupernotcool berkata...

power, power.

TENGKU berkata...

cynical gile entri ni...haha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Apa bangang? kalo gua senyap lu orang kate gua simpan telo.. tak berani tunjuk muka.. fan MU bila menang je.. bila kalah menyorok dalam selimut.. dan macam2 lagi kata2 kesat lu orang lemparkan.. ni bila gua dah kuar dengan statement, lu orang kata fan MU banyak alasan plak bila kalah.. ape bangang? bangang! bangang! bangang!

ammar berkata...

mrh tahap dewa plak...relax la bro...kahkahkah1000jutaX lawak sial...serius mrh cm bangang....ahk..ah..ahk

pokdegrunge berkata...

in arsene ak trust...!!!!

capayam berkata...

poorah..cube klo manu kat tmpt chelsea, fans manu pun lebih kurg je..
sedangkan john terry pun jd fan arsenal for 90 minutes...
zzzzzzzzz

Askar MUFC berkata...

yerlaa yerlaa..tahniah Arsenal kerana berjaya mengalahkan Man Utd. Kini pasukan anda sudah sehebat pasukan Liverpool.

rashideeshukri berkata...

@Askar MUFC: maknanya MU lagi lemah dari pasukan nombor 5 la gamaknya, tak klasemen la camtu, kah kah kah.

word veri: drogg - weh, sumpah aku tak tipu

Hazard Ali berkata...

Alasan? Celah mana?
Haha apsal bontot gua macam ada org geletek je ni.. tak pedih dah pun ni.. hahaha~

AKSARA : 'wheal' = well.. top, still...

nyzm berkata...

ingt lah kata-kata lagenda Brazil Roberto Carlos

"Favourite do not always win."

talkIZcheap! berkata...

"maknanya MU lagi lemah dari pasukan nombor 5 la gamaknya, tak klasemen la camtu, kah kah kah"

duduk tangga ke-5 pun laaagiii tak klasemen, keh keh... ada hati tu...

Arsenal do what they want? seperti kalah final Carling Cup??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...