ANDA SEDANG MEMBACA

14

5 Pasokan Terbaik England

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, Mei 14, 2012 , , ,



Setelah selesai 38 perlawanan, maka berakhirlah Liga Perdana Inggeris musim 2011-2012 malam tadi. Tahniah kepada pasukan Manchester City yang bergelar juara di kona last.

Apa? Chelsea? Liverpool? Oh ya, nanti aku semak balik diorang dah main cukup 38 perlawanan ke belum. Takut tak cukup karang, naya la ye dak?

14 Ulasan:

gula-gula berkata...

ape cite mata dalam bank? tambah le 40 point tu

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

We'll be back! Celaka kona last tu yang buat bergenang air mata.

ronalbi berkata...

kah kah kah. perenggan terakhir macam siye!

talkIZcheap! berkata...

semak Pipi, jangan tak semak...

Ajiz Nasution berkata...

Kah kah kah.. 5 pasukan terbaik England ye? kah kah kah..

Yang menang Carling? Kelab no 8.

Yang menang FA Cup? Kelab no 6.

Yang menang Premier League title? Semestinya Kelab no 1.

Kelab no 2 hingga no 5 menang apa? apa? Tak ada apa-apa achivement season ni? Main UCL pun takat group stage/ second stage je? Kesian.

aranzedo berkata...

tak sia2 nasri, clichy berhijrah dari taski london yer dak?

kih kih kih !

Thaqif Ismail berkata...

arsenal ni jenis top 5 bertaun2 masuk. tapi bab menang piala haram tak masuk2. gua harap tiada pembabitan unsur freemason dalam kes arsenal ni

talkIZcheap! berkata...

Birmigham menang Carling Cup jugak dulu, lepas tu terus relegate...

kushyrie berkata...

tumpang emosional untuk Nasri dan Clichy

tapi..

chilaka apa tuang Champagne kat Nasri dan Toure! ini dakyah memurtadkan atau me'liberal'kan dorang! arghh

Mista Maman berkata...

Nasri, Clichy ikut Kolo Toure & Patrick Viera, "we gonna win this EPL", & Nasri said it was a right decision to come here,to play for City. Clichy yg bangang sebelum ni pun jd antara left-back yg agak konsisten.

Wow, wonder how Arsenal players skrg hanya berada di Arsenal, bermain baik Arsenal tp hanya untuk menjadi yang terbaik di kelab yg lain? We might ask Henry & Fabregas for winning big trophies at Barca, & semua yg di atas bermain di City. Even Flamini have won Serie A title with AC Milan.

Untuk Hleb yg bangang xmain untuk Barca sgt pun dah bnyk piala dpt. Kalau la semua player Arsenal bersatu, GEMPAQ ah!

Ape pun, trophiless Arsenal still dpt UCL every year, ye dok? "Kate Wenger kepada semua yg sayang Arsenal".

missnadira berkata...

nak like comment talkzcheap.haha.

mista maman nice sentiment, but Nasri and Clichy taklah consider as 'menjadi yang terbaik di kelab lain'. they are just fringe players there.dorg bukan silva, aguero atau kompany..so, u know..let them enjoy when they still can..:P

Mista Maman berkata...

Yeah... Perhaps.. But Nasri & Clichy still below 27... long way to go..

Mista Maman berkata...

Nasri blasts Arsenal fans

"People at Arsenal tried to make out that I came here for the money. I hope they are watching me now collecting my Premier League winners' medal. I believe they have not won a trophy for many seasons now.

If all that I was interested in was money, the easiest decision would have been to stay at Arsenal, picking up my money every week and walking into the team. There are many people doing this right now at Arsenal.

I made the hard choice to come and fight for my place at a "big club", where they never settle for second best, and I have proved it correct. I now hope the Arsenal fans can get on with their lives and forget me, they should celebrate their third-place achievement and I will focus on winning titles."

LOL!!

pokdegrunge berkata...

steady gunners!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...